Hirdetés
- Geekbench eredményen a Galaxy S26 Plus grafikus ereje
- Akciófigyelő: Jelentősen olcsóbban megvehető a Honor Magic8 Pro
- Kijavították az iPhone Air legfőbb hibáját
- Tanúsítvány árulta el az Oppo Find N6 töltését, jöhet a műholdas változat is
- Geekbench-en bukkant fel a OnePlus Nord 6: Snapdragon 8s Gen 4 és Android 16
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Google Pixel topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
Új hozzászólás Aktív témák
-
lanszelot
addikt
válasz
bandi0000
üzenetére
Hello,
Amikor kezdem az új project-et akkor meg kell adnom melyik android verzió.
Ott nekem csak Android 10+ volt, míg a videón 4.1-et kellett kiválasztani.
Az, hogy ott nekem legyen 4.1 ahhoz a beállításokban le kellett tölteni.
Az emulátor rész az máshol van, ott telefont is lehet választani, és annak a rendszerét, vagy android verziókat /azt mutatta a videóban, megcsináltam, de nem érdekel az emulátor/
Ezért írtam nem AVD, hanem ASActivity/Fragment, nem tudom az mi. Ha arra gondolsz, hogy amit látok, és amit nem látok program kódok, akkor értem, de nem tudtam, hogy így hívják.
TextView -részt nem értem. Csak annyit tudok, amit elmondott, az se biztos, hogy mindent felfogtam mi az amit épp mond.
Mivel az elején sok mindent csak említ, és mondja, majd később elmagyarázza, nem álltam le háttért keresni, hogy pontosan mi az. Pl elmondta, a függvényket, amit értettem amit mond, de hogy ha vissza kellene mondanom egy betűt se találnék a fejemben, tehát értem, de nem tiszta...egyáltalán nem /viszont csak felsorolta, és később fogja elmagyarázni, ezért nem kezdtem kapálódzni/
Teljesen az elejéről indulok, fogalmam sincs semmiről, így minden új nekem.
/C64 basic: ebben programoztam a 80-as évek végefelé, és itt megszakadt, tehát nagyon lemaradtam
/Ablakos: res/layout -ban egy üres lap van, ott sincs Hello World /gondolom string kellene legyen print("Hello World") ilyet kellene keresnem, vagy nem? Mivel középre rakja, így még koordináta is kell, hogy legyen ott. Én ezeket nem találom.
Tudom hol kell átírni, illetve pozicionálni, át méretezni stb, de a kódban nem találom, ott hol van?
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 4th - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I W11 I Magyar I Cam I Gari!
- Honor 90 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire B650M R7 8700F 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 PLUS Seasonic 750W
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
/