- A nap színe: a vörös
- Elmentünk fotózni a Xiaomi 17 Ultrával
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- One mobilszolgáltatások
- OnePlus 15 - van plusz energia
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
[KgP].Robot
aktív tag
válasz
PumpkinSeed
üzenetére
Ezt a feladatot adtam neki(Google hasznalhato volt):
Készíts egy alkalmazást, aminek a kezdő oldalán két gomb van. Az egyik gomb megnyomásakor indítsunk el egy másik Activity-t, ahol egy textbox és 2 gomb szerepel. A textboxba nem negatív számokat írva majd az „Add” gombra kattintva hozzáadjuk a beírt számot egy tömbhöz. A „Számol” gomb megnyomására pedig a következőt csinálja:
Adott egy nem negatív egész számokból álló tömb, melynek az első elemén állunk. A tömb minden eleme az adott pozícióból történő legnagyobb ugorható távolságot jelöli. Döntsük el a tömbről, hogy el tudunk-e jutni benne az utolsó elemig a fenti szabályt követve. Példák: A = [2,3,1,1,4], eredménye igaz. B = [3,2,1,0,4], eredménye hamis.
Az eredményt valamilyen formában jelenítsük meg a kijelzőn.A kezdőoldal másik gombjára kattintva lépjünk át egy másik Fragment-re úgy, hogy paraméterként adjuk át a 10 és a 20 számokat. Itt is szerepeljen egy gomb, ami pedig a következőt csinálja:
Cseréljük meg két számot tartalmazó változó értékét úgy, hogy nem használunk egy harmadik változót a megoldáshoz.
Írjuk ki a változók értékeit a csere előtt és után is egyaránt.Hiaba hasznalhatta a Google-t, az Activity inditasban is segitenem kellett. Egy ora utan ugy lattam jonak, hogy szoban kerdezem inkabb, elmeletben hogyan valositana meg. Ekkor jott ki pl a ciklus nem emlitese is...
Nem tudom honnan talalta a fonokom, csak ramirt, hogy ma jojjek be interjuztatni. (homeoffice-on voltam eddig vizsgaidoszak miatt)
Új hozzászólás Aktív témák
- Keebmonnak hívják ezt az ultrakompakt "erőművet"
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Milyen NAS-t vegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Egérpad topik
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Samsung kuponkunyeráló
- A nap színe: a vörös
- További aktív témák...
- Mid tower gèp ház
- 2024-es Lenovo ThinkPad T14 Gen4 laptop, gyári garanciával, eredeti magyar billentyűzettel eladó!
- Makulátlan Iphone 13 Midnigth Black 128 GB 88% 2024.12.23-án vásárolt
- TESTRESZABHATÓ/GARIS/ Ryzen 5 5600/16GB DDR4/RX 6700 XT 12 GB/ 1 TB M.2 SSD/2 TB HDD
- ASUS ROG STRIX G16 Gamer laptop 16" -40% Raptor i9-14900HX 24Mag 16/1TB 240Hz RTX 4070 8GB QHD
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3896, 95% Akkumulátor
- HP EliteBook 840 G11 Ultra 7 / 16GB RAM / 512GB SSD / FHD+ IPS / Garancia 2027.11.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó ASUS TUF Gaming F15 (TUF507ZV4-LP121W) i7, 24gb ram RTX 4060, gamer laptop!
- 2000GB NVMe SSD, 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest