Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• thon73
    tag

Használt már valaki AppCompatDelegate-ot? Csak annyi, hogy pl. a PreferenceActivity minden metódusából meghívom a Delegate megfelelő metódusát és kész? Onnantól kezeli pl. a headereket? és honnan lesz benne toolbar ettől?
    Gondoltam megmodernizálom, sőt megmaterializálom a settings-et (is). Listák vannak a bugokról benne! Hogy lehet valami ennyire trehány módon megcsinálva? :((( Na mindegy, pontról pontra kijavítgattam mindent, de a headereknél elakadtam.
    Előre is köszönöm, ha valaki utat mutat :R

Csak a teljesség kedvéért: találtam egy AppCompatPreferenceActivity-t ami részletesen megmutatja, hogy mely pontokon kell az AppCompatDelegate metódusait meghívni. Ezzel ugyanúgy működik, mint a "klasszikus" PreferenceActivity; lényegesen egyszerűsítve mindent.

Egy problémám azért továbbra is maradt: mivel ez PreferenceActivity és nem AppCompatActivity, lehetetlen meghívni a getSupportFragmentManager-t, vagyis nem lehet dinamikus fragmenteket alkalmazni. (Vagy: a nem-support változatot kell használni, de akkor mindenből.) Úgy láttam, erre a világhálón sincs válasz.

Új hozzászólás Aktív témák