- Íme az új Android Auto!
- Google Pixel topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- Szerény teleppel érkezik a Galaxy A37/A57
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- iPhone topik
- Dobja a kapszulát és 8000 mAh fölé lő a Honor kompaktja
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Rossz helyről hívtam meg a refreshFriends metódust, és a megfelelő dolgok együttállásával előfordulhatott, hogy valid accessToken nélkül indítottam a Facebook felé GraphRequestet. Az accessToken kezeléséhez a Facebook SDK abstract AccessTokenTracker osztályából származtam le, és az App elindulásakor még nincs accessTokenem, mindig csak pártíz - párszáz miliszekundummal később, mert ez valahogy jön a szerverről (el van előlem rejtve a működése). refreshFriends-et csak akkor szabad meghívni, ha már van accessToken.
debug módban annyival lassabb lehetett az alkalmazás, hogy megjött a Facebooktól az accessToken, mielőtt a GraphRequest kérés megtörtént volna. Legalábbis ez a tippem.
Megoldás az volt, hogy az App indulásakor megnézem, hogy az accessToken null-e, és ha igen, akkor nem hívom meg a refreshFriends-et. Ehelyett meghívom a tokenTrackerben, ha érkezik egy új token, ami nem null.
Ezt régen is hasonlóan csináltam, de azóta refaktkráltam a kódot, mert kurva zajos volt, és ekkor mászott bele a bug.
Új hozzászólás Aktív témák
- Crimson Desert
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Íme az új Android Auto!
- Google Pixel topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Autós topik
- Battlefield 6
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Anime filmek és sorozatok
- További aktív témák...
- Precision 3560 15.6" FHD IPS i7-1165G7 T500 32GB 512GB NVMe IR kam gar
- Thinkpad T14s Gen4 14" FHD+ IPS i7-1355U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ASUS Vivobook 18 Ryzen 7 / 16GB / 1TB SSD / Win 11 hibátlan
- Honor Pad X8a 64GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- ThinkPad T14s Gen5 14" FHD+ IPS érintő Ultra 7 155U 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- AKCIÓS ! MacBook Pro 16" M1 Pro 32GB RAM 1TB SSD! 1 év garancia!
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16GB 1000GB 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest