- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- Apple iPhone 14 Pro Max - sziget fesztivál
- Az Apple állítólag tovább halasztja a Gemini segítette Siri bevezetését
- Mobil flották
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
Új hozzászólás Aktív témák
-
hyperionbabi
újonc
Sziasztok!
Próbáltam eltalálni a topikot, remélem nem offolom a témát. Szeretnék fél éve neki állni az első androidos applikációmnak, távolabbi jövőben pedig ezzel foglalkozni. Jelenleg IT területen dolgozom, tehát annyira nem áll messze tőlem, de inkább üzemeltetek, mint programozok vagy fejlesztek. Az elmúlt pár hétben neki álltam olvasgatni és utána járni, de még mindig rengeteg kérdés van bennem, és itt nem félek feltenni őket. Legelső és legfontosabb, hogy 0-ról szeretném elsajátítani a témát, mint egy leérettségizett diák, aki most lép bele a nagy életbe, és eldönti, hogy ezzel szeretne foglalkozni a jövőben. Maximálisan szorgalmas és teljes mértékben határozott vagyok. Főleg internetes, online képzések jöhetnek szóba. Hogy fogjak hozzá? Melyik programnyelv az amit mindenek előtt tanuljak meg használni? Bárminemű segítséget megköszönök, ami elindít a rögös úton.
Köszönöm előre is.
Üdv.
Új hozzászólás Aktív témák
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Építő/felújító topik
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- Milyen autót vegyek?
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- LG LCD és LED TV-k
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- potyautas: Norvég nyár
- Apple iPhone 14 Pro Max - sziget fesztivál
- Miért tűntek el ezek a PC-alkatrészek?
- További aktív témák...
- Apple MacBook Air 13 (2020) M1 8GB/500GB használt, megkímélt 82% akku
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4322
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest