- Poco M8 5G - majd megveszed
- Yettel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Almás kagylót főznek Cupertinóban
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Fotók, videók mobillal
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
Új hozzászólás Aktív témák
-
beleszólok
senior tag
Egy kis paranoia: valamelyik fórumon olvastam olyan lehetőségről, hogy egy notebook beépített kamerája mellett hiába van működésjelző LED, lehet úgy programozni a kamerát, hogy egy-egy képkocka elkészítésének idejére kapcsolják be, így sok LED nem képes olyan fényerővel világítani, hogy azt a gép előtt ülő ember észlelje.
A mobilom szinte mióta megvan, azóta csinál valami furcsa dolgot: néha mintha "összeesne" a kép egy villanásnyi időre. Elég ritkán csinálja, feltételezem, hogy az automata fényerő szabályozáshoz lehet köze a dolognak (a 4.3-as droid note2-n elég hülye hibákat hozott, közte azt, hogy a fényerő szabályozása finoman szólva is pocsék lett), de beindult a fantáziám

Lehetséges androidon olyan alkalmazást készíteni, ami (feltételezve, hogy a program valahogy olyan jogot kapott, amivel kezelni tudja a kamerát) menet közben, egyetlen kocka készítésének idejére bekapcsolja a kamerát, majd ki?
Ha igen, akkor ennek marad-e valami nyoma a kijelzőn, akár olyan formában is, hogy egy pillanatra összekavarodik a kijelző, majd visszajön az eredeti kép?
(még1x: nem feltételezem, hogy nálam ilyesmiről van szó, pusztán kíváncsi vagyok, hogy egyáltalán lehetséges-e a kivitelezés? Arról gyorsan letettem, hogy én próbáljak ilyen programot írni, valahogy nem vagyok java rajongó újabban
)
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ BONTATALAN FÓLIÁS ASUS ZenFone Max M1 ZB555KL
- Asus Zephyrus G14 GA402RK - AMD Ryzen 7 6800HS - AMD Radeon RX 6800S - 24GB DDR5 - FHD IPS
- ÚJ BONTATLAN és bontott Xiaomi Redmi 7 3/32GB,2Sim,Független
- Bravo 17 C7VF 17.3" FHD IPS Ryzen 7 7735HS RTX 4060 16GB 512GB NVMe gar
- Be Quiet! - LIGHT WINGS LX 120mm PWM házventilátor (3db/CS)
- Beszámítás! Apple iPad Pro 13 M5 1TB Wifi tablet garanciával hibátlan működéssel
- iPhone SE 2020 64GB White-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4481, 100% Akksi
- AKCIÓ!! HP Zbook Studio G8 i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1200 400NIT, 100% sRGB Garis!
- Apple iPhone 15 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760M i5 14400 16GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Lian LI LANCOOL 207 GIGABYTE 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs

)