Hirdetés
- Eddigi legjobb DxOMark helyezésével zárta 2025-öt a Vivo
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- iPhone topik
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- OnePlus 15 - van plusz energia
Új hozzászólás Aktív témák
-
beleszólok
senior tag
Egy kis paranoia: valamelyik fórumon olvastam olyan lehetőségről, hogy egy notebook beépített kamerája mellett hiába van működésjelző LED, lehet úgy programozni a kamerát, hogy egy-egy képkocka elkészítésének idejére kapcsolják be, így sok LED nem képes olyan fényerővel világítani, hogy azt a gép előtt ülő ember észlelje.
A mobilom szinte mióta megvan, azóta csinál valami furcsa dolgot: néha mintha "összeesne" a kép egy villanásnyi időre. Elég ritkán csinálja, feltételezem, hogy az automata fényerő szabályozáshoz lehet köze a dolognak (a 4.3-as droid note2-n elég hülye hibákat hozott, közte azt, hogy a fényerő szabályozása finoman szólva is pocsék lett), de beindult a fantáziám

Lehetséges androidon olyan alkalmazást készíteni, ami (feltételezve, hogy a program valahogy olyan jogot kapott, amivel kezelni tudja a kamerát) menet közben, egyetlen kocka készítésének idejére bekapcsolja a kamerát, majd ki?
Ha igen, akkor ennek marad-e valami nyoma a kijelzőn, akár olyan formában is, hogy egy pillanatra összekavarodik a kijelző, majd visszajön az eredeti kép?
(még1x: nem feltételezem, hogy nálam ilyesmiről van szó, pusztán kíváncsi vagyok, hogy egyáltalán lehetséges-e a kivitelezés? Arról gyorsan letettem, hogy én próbáljak ilyen programot írni, valahogy nem vagyok java rajongó újabban
)
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon!
- Decathlonos 43-as boxcipő, alig használt, hibátlan állapotban
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AF Dock (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB RAMPAGE Shiva ADATA 600W
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

)