Hirdetés
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Honor Magic8 Lite - a félig sikerült bűvésztrükk
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megjöttek Magyarországra a Redmi Note 15-ök, január 22-től ennyiért kaphatók
- Messze nyolcezer fölött!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Tiltott lett Lufthansa-csoport repülőin power bankot használni
- Magisk
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
WonderCSabo
félisten
Teljesen egyezik a véleményünk a dizájnról. Nekem picit iOS7-es, de alapvetően tetszik. Ami picit visszatetsző, hogy azért elég helypazarló a dizájn. Pl. az új Gmail appban eggyel kevesebb sor fér el, mint a Holosban. Az animációk nagyon jók, de ehhez nagyon frankó API támogatás kell, mert pl. ha a mostani API-val szeretnénk olyan minőségű appokat gyártani mint pl a Play Music, ahhoz rengeteget kell melózni.
Ez a JobSchedule jó dolog lesz, ez már régóta hiányzott. Az ART elvileg sokkal gyorsabb lesz, mint a Dalvik, de erről se kaptunk egyelőre sok információt. A grafikus cuccok biztos érdekesek, de ehhez a részhez annyira nem értek, és nem is érint.
Heads up értesítés szerintem ok, ez már a Facebook Messenger app eddig is csinálta. A floating action button érdekes, de szerintem picit felesleges. A Play Services-ről is beszéltek valamit, de nem sokat.
Alapvetően nekem a legnagyobb bajom, hogy iszonyat köd maradt az első nap után. Ez az Android "L"-ezés meg sztem röhejes.
Új hozzászólás Aktív témák
- Videós, mozgóképes topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- AKCIÓ!!! HP ZBook Power 15 G8 Mobile Workstation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A2000
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X240 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Thinkpad L14 Gen 1 notebook - i5 10210U 16GB DDR4 512GB SSD Intel UHD GraphicsW11
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600X / 16GB DDR4 / RX 6600 8GB / 512 SSD!
- iPhone 12 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3581
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest