Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Fotók, videók mobillal
- Netfone
- Prohardver app (nem hivatalos)
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- VoLTE/VoWiFi
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
Új hozzászólás Aktív témák
-
thon73
tag
Thx. Mindkettőtöknek!
Shared prefsre én is gondoltam, de eredetileg függetleníteni akartam a context-től. Végül is nem gond; úgy oldottam meg, hogy a könyvtár alapból beállított adatokkal már működik; ha meg változtatni akarok rajta futás közben, akkor ahhoz kell context is.
Amúgy ha a process eltűnik, akkor az Application is eltűnik, nem? Vagyis mindent újra kell indítani. Vagyis ideális alternatíva lenne globális adatok elhelyezésére (speciel most nekem nem erre kell, csak belső adatok tárolására voltam kíváncsi). Ennek ellenére azt olvastam, hogy nem ajánlott elrendezés, mert nehéz tesztelni...
És csak a teljesség kedvéért: ha csinálok egy singletont, ami valójában egy példány, csak saját magára való hivatkozást tárol, akkor az hogy létezik, hogy az Activity-vel együtt eltűnik? (És nem az Applicationnel. Vagyis memória kevés, háttérben Activity bezár, Application marad, de a singleton is eltűnik.) Ezt egyébként több helyen olvastam, és már én is tapasztaltam. Annak nem kéne a process végéig megmaradni?? Vagy az önhivatkozás máshogy számítana?? Ennek a kérdésnek ugyan már semmi köze az eredeti problémához, csak érdekel...
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung kuponkunyeráló
- Mikrotik routerek
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Diablo IV
- Horgász topik
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- Ezt nézed TikTokon és YouTube-on a telefonodon
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Battlefield 6
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Inno3D GeForce RTX 4070 Ti X3 12G - Karácsonyi akcióban!
- Redragon Kumara K552 RGB Brown Switch magyar billentyűzet
- Lenovo Thinkpad P1 Gen 6 - i9-13980HX, 32GB, 2TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- 15.gen! Intel Core Ultra 9 285K +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)
- OP AudioCodes C450HD Ip Phones - Szines kijelzős - Teams/ Zoom telefon - Új dobozos
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3576
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
- LG 32GS95UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 1000GB 1 év garancia
- Huawei P30 Pro 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi