Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• thon73

tag

válasz Sianis #2203 üzenetére

Thx. Mindkettőtöknek!

Shared prefsre én is gondoltam, de eredetileg függetleníteni akartam a context-től. Végül is nem gond; úgy oldottam meg, hogy a könyvtár alapból beállított adatokkal már működik; ha meg változtatni akarok rajta futás közben, akkor ahhoz kell context is.

Amúgy ha a process eltűnik, akkor az Application is eltűnik, nem? Vagyis mindent újra kell indítani. Vagyis ideális alternatíva lenne globális adatok elhelyezésére (speciel most nekem nem erre kell, csak belső adatok tárolására voltam kíváncsi). Ennek ellenére azt olvastam, hogy nem ajánlott elrendezés, mert nehéz tesztelni...

És csak a teljesség kedvéért: ha csinálok egy singletont, ami valójában egy példány, csak saját magára való hivatkozást tárol, akkor az hogy létezik, hogy az Activity-vel együtt eltűnik? (És nem az Applicationnel. Vagyis memória kevés, háttérben Activity bezár, Application marad, de a singleton is eltűnik.) Ezt egyébként több helyen olvastam, és már én is tapasztaltam. Annak nem kéne a process végéig megmaradni?? Vagy az önhivatkozás máshogy számítana?? Ennek a kérdésnek ugyan már semmi köze az eredeti problémához, csak érdekel...

Új hozzászólás Aktív témák