Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- OnePlus 15 - van plusz energia
- MIUI / HyperOS topik
- Alumíniumba öltözött a Nothing Phone (4a) Pro
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Hamarosan körbefotózza a Google a Balatont
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Apple iPhone 17 - alap
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
WonderCSabo
félisten
1. SDK managerben az adott platform alatt van olyan pont, hogy Intel System Image. Ezt kell letölteni az inteles emulátorhoz.
2. Alapesetben csak egy futtatást kell nyomni Eclipseben, és magától lefut az undeploy/deploy és run/debug, a kézzel másolgatást valóban el kell felejteni. Ahhoz, hogy az ADB lássa a készükéledet, egyrészt engedélyezni kell a készüléken amit megtettél, másrészt a megfelelő drivert is fel kell tenned a gyártód oldaláról.
3. Ezek szerint nem látja az ADB a készülékedet. Biztonság kedvéért az adb devices paranccsal megnézheted, hogy látja-e.
4. Jól értem, hogy full android kezdő vagy? Sztem ne gesztusokkal próbálkozz, egy alap kis kattinthatós példát rakj össze először. A gesztusoknál már meg kell érteni az Android képernyőeseménykezelését, amely annyira nem is egyszerű.
Új hozzászólás Aktív témák
- Építő/felújító topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- World of Tanks - MMO
- OnePlus 15 - van plusz energia
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Formula-1
- War Thunder - MMO Combat Game
- Google Chrome
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Beszámítás! LENOVO LOQ 15AHP10 FHD Gamer notebook - R7 250 16GB DDR5 1TB SSD RTX 5060 8GB
- Poco F4 GT 12/256GB - Független, Fekete - 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Apple MacBook Air 13 2020 M1 8GB RAM 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- iiyama G-Master GB3271QSU 31.5 QHD IPS 165Hz 1ms 400nit Samsung panel G-Sync Vsync 1év Alza Garancia
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest