Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • maestro87

    őstag

    válasz vigyorgó #81420 üzenetére

    Az új felhasználós kuponok csak vásárló csalogatók, nem sokat érnek. Ha adnak valamire kupont, akkor az mindig jobb mint egy new user kupon. De van általános 10%-os kupon is, ami a legtöbb termékre működik: AFFBG10 :)

    Tollból én ilyet vettem akcióban 9$-ért, de nem az igazi. (Pontosabban nem ilyet, már változtattak rajta, mert az enyémen még a végén van a gomb mint a rendes tollnál).
    A lényeg, hogy inkább csak függőleges tartásban lehetne vele írni, de akkor is van, hogy kihagy. Lehet csak hegyet kellene cserélni benne valami másra vagy nem tudom.
    Update: Most levettem a végéről a műanyag hegyet és úgy már elfogadhatóan működik, bár még így is kihagy, de határozottan jobb. :) Lehet csak egy fémkupak kellene rá...

    De most ezt a nemrég megjelent Nillkint venném, ennek állítható az érzékenysége és úgy reklámozzák, hogy folyamatosan lehet vele írni, nem úgy mint a többivel, szóval lehet hogy jobb. :) Bár most drága, 25$ volt tavaly előrendelésben.

    Bár az az igazság, hogy kissé kényelmetlen ezekkel írni ha nincs rajtad két ujjas kesztyű ami megakadályozza, hogy véletlenül firkálj vagy megnyomj valamit a kisujjaddal.

    Más:
    Megérkezett a Teclast M89 Pro.
    Hogy lehetne megállapítani, hogy van-e benne GPS? Minden oldal azt írja, hogy van benne, kivéve Banggood ahonnan rendeltem. :)

Új hozzászólás Aktív témák