- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Yettel topik
- Fenntartható, tartós kiegészítőket mutatott be a Fairphone
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- HMD Skyline - jó szerelés
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
cidalain #75537 üzenetére
Nekem kb. fél évig volt ilyen Alcatel tabletem. Az akkumulátora nagyon gyenge, kevés fényerővel is gyorsan merül, a töltés meg lassú. Ma már elég nehéz tölteni, a csatlakozó félig halott, csak úgy veszi a töltést, ha teszek alá valamit. Az egyik családtagnak is ilyen tabletje van, neki még mindig működik, jól teszi a dolgát, viszont az akksi abban is gyenge.
Még talán ezt tudom ajánlani:
Huawei MediaPad T3 7.0
Nekem most T1 7.0-ám van, alap dolgokra teljesen tökéletes, jó rajta böngészni, és 1 giga RAM meglepően jól teszi a dolgát, bár ami nekem van, sajnos már kifutott.Szerk.: Bocsánat az idézésért, ezt még kicsit gyakorolnom kell.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P52s - i7-8GEN I 16GB I 512SSD I Nvidia I 15,6" FHD I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Dell XPS 15 9550 - i7-HQ I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I M1200 4GB I Cam I W10 I Gari!
- Vállalom Xianomi Okos kamerák, szoftveres javíttását
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia
- Asus ROG Zephyrus G14 GA401IV - 14" FHD 120Hz - Ryzen 9 - 4900HS - 16GB - 2TB - RTX 2060 - Win11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest