Hirdetés
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
qfm
őstag
válasz
cidalain #71957 üzenetére
Nincs rögzítve a méret, bár hajlanék a nagyobb kijelző felé, talán praktikusabb lenne neki. Én is ettől tartottam, hogy az intel gyenge lehet neki a snapdragon után, pedig az lett volna a favorit. Ez az MTK proci nem gyenge? Eddig szándékosan kerültem őket. Örültem volna a 410-esek közül valamelyik verziónak, de a ram mennyisége fogott ki rajtam is ott. A samsung tab hardveresen majdnem ugyanaz mint a telefon amit használ, viszont csak 7". Ebből indult a kavarodás is.
-
qfm
őstag
Sziasztok!
Egy idősebb személynek keresnék tabletet, elsősorban internetezésre, youtube-ra, zenehallgatásra, online stream nézésre. Nem kell túl nagy felbontás ebből kifolyólag (én 1280x800-asokat néztem). Wifiről lenne használva, ettől ha van 3G/4G az nem probléma, de nem is kritérium. Megbízhatóságra és gyorsaságra lenne szükség (böngészés terén). Volt korábban a kezemben olyan asus tablet amiben nagyon gyenge volt a wifi, ezt is szeretném elkerülni ezúttal. Az akkut ne kelljen 2 óránként tölteni (a gyenge akkura allergiás) és legyen rajta 3.5" jack (bár ezt lehet mind teljesíti). Viszonyításként jelenleg egy J5 2016 telefont használ, elsősorban a kijelzőméret és az élvezhetőség miatt kellene tablet. Érezhetően gyengébb hardvert nem szeretnék a kezébe adni.
+1: Olyan kellene, amit Edigital/MediaMarkt és hasonló áruházakban betudok szerezni mert péntekre kell. Emag már nem érkezne meg tapasztalatom szerint.
Én ezeket nézegettem, de mivel egyikkel sincs tapasztalatom, így inkább írtam ide. Nyugodtan ajánlhattok teljesen eltérőt is 45, max 50eFt-os keretig.
Samsung Galaxy Tab A 7.0 (SM-T280)
Asus ZenPad Z300CG
Asus ZenPad Z380KL
Huawei MediaPad T1Van ahol a garancia mennyisége jobb, van ahol a cpu és olyan is ahol a memória mennyisége. Android verzió is elavultabb az egyiken ha jól láttam. Kicsit elvesztem, ezért kérnék tanácsot a fent vázolt helyzetre.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- iPad Pro 12,9 hüvelykes128gb wi-fi (4. generációs)+ üvegfólia
- MacSzerez.com - iPad Air M1 / 5. generáció / 64GB / Wifi / Pink / Garancia!
- szinte új iPad 2022 (10. generációs) Wi Fi 64GB silver ezüst Apple garancia
- szinte új iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi + Cellular 128GB silver ezüst
- szinte új Apple Pencil C (USB C) garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2954
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3131, 94% Akkumulátor
- Bezámítás! HP Victus 16-D0655NG Gamer notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB W11
- LG 27GR83Q-B - 27" IPS / QHD 2K / 240Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest