- iPhone topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Milyen okostelefont vegyek?
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Magisk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
GGenius
tag
Sziasztok!
Tabletet szeretnek vasarolni.
8-9 inch
Új
Csak itthon(nem nekem lesz)
Dokumentumok olvasása (doc(x) ppt, excel pdf stb)
25-28 ezer lenne
-
GGenius
tag
Sziasztok!
Szerintetek ez milyen tablet?
CHUWI VI8 -
GGenius
tag
Sziasztok!
Egy tabletet szeretnék venni, 40-45 Ezer értékben.Találtam (szerintem) két jót,a következőket:
Dell Venue 7
Vagy
LG G-Pad 7.0
Szerintetek melyik a jobb?Melyiket érdemesebb meg vennem?
Pro-Kontrába tudnátok írni választ? -
GGenius
tag
Sziasztok!
Tudom nem ez a topik de mégis el mondanátok.
Az lenne a kérdésem hogy mi a külömbség közöttük:
http://outlet.euro.dell.com/Online/InventorySearch.aspx?c=uk&cs=ukdfh1&l=en&s=dfh&brandid=9&fid=1570
http://www.dell.com/uk/p/tablets-touch#!dlpgid=tablets
Mert az elsőnél "csak" £140.46-ba kerül a másikba pedig £229!!!
Mi a különbség?a outletes sérült?vagy mi a baja hogy olcsóbb? -
GGenius
tag
Azt a tab-ot érdemes meg venni (Kingsing W8) vagy full low?vagy inkább egy Dell Venue 7?(a king kb 30 a venue pedig 40)
-
GGenius
tag
Sziasztok!
Egy Tabletet szeretnék venni és én erre gondoltamell Venue 7 jó? mert csak 1 magyar tesztet olvatam...(nem volt hosszú)
Valakinek van ilyen? vagy nekem kéne Ipon-ról vagy extreme digitalból 40 Ezerig tablet.
7 vagy 8 colost szeretnék vékony kerettel és minél véknyabb legyen a készülék házde azért ne legyen buta se
-
GGenius
tag
Most teljesen ösze zavarodtam ...(elolvastam egy másik tesztet) most mi az igaz hogy 1 GB vagy 2 GB ram van benne?mert a kettő jobb lenne
-
GGenius
tag
Sziasztok!
Egy Tabletet szeretnék venni és én erre gondoltamell Venue 7 jó? mert csak 1 magyar tesztet olvatam...(nem volt hosszú)
Valakinek van ilyen? vagy nekem kéne Ipon-ról vagy extreme digitalból 40 Ezerig tablet.
Szerk.:7 vagy 8 colost szeretnék vékony kerettel és minél véknyabb legyen a készülék házde azért ne legyen buta se
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- BESZÁMÍTÁS! Apple Mac mini 2024 M4 16GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Samsung Galaxy A41 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged