- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Kiborult a Nothing Phone (3) pletykakosara
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
gabber01
addikt
válasz
Dreadloord #83729 üzenetére
Hát az ez. Soha nem gondoltam volna hogy az Apple ár érték arányban bármiben is legyalázza a mezőnyt. Vicc.
Hiába a droidos taboknál a dizájn, ilyen olyan hangszórók, meg S Pen, ha a belbecs egy nagy nudli. S6 Lite-nál még a kijelző sem az igazi. Akkor már inkább mondjuk S5e. De egyik sem az igazi, mert már most is épp csak elég a hw, az is csak kompromisszusosan. -
gabber01
addikt
válasz
Somatom #83727 üzenetére
De épp ezt mondom. Ellensúlyozni kellene kicsit erősebb hardverrel, de a közép kategóriás android tabok is harmat gyengék.
Ha nem lenne ekkora szakadék nyers erőben ugyanakkora árért, akkor lehet mégis droidosat vennénk az egyéb előnyei miatt.
De így, az időtállósága miatt csak az iPad jöhet szóba. -
gabber01
addikt
válasz
cidalain #83725 üzenetére
Persze, amin az erősebb hw tud segíteni. Ezért kell a heterogén androidos rendszereken relatíve sokkal bikabb SoC a sima futasert, amit az apple ehhez képest relatíve kisebb teljesítményből is meg tud oldani a zárt rendszer miatt.
A probléma hogy egy A12 szintű chip emellett baromi combos is, tehát az androidos tabok így ár kategórián belül igencsak halmozottan hátrányos helyzetbe kerülnek.
Mert azt ne mondd már nekem, hogy az erős hw nem jelent előnyt. Igenis a mindennapos átlag felhasználás során is masszívan érezhető. Az időtállóságról ne is beszéljünk.Én androidos tabot akartam, mert jellemzően droidosak vagyunk, de csalódottan vettem tudomásul, hogy 200 alatt nincs szóba jöhető alternatíva, annyit pedig nem vagyok hajlandó kiadni.
-
gabber01
addikt
válasz
cidalain #83723 üzenetére
Az az iPad minimum 2x erősebb mint akármelyik androidos az árkategóriában, de inkább többször. Tesztek alapján mindenképpen. Az Apple SoC-ja egészen más felépítésű, mint az androidosok, így az x mag és y ram szintű összehasonlítás egyszerűen badarság. Nem vagyok oda az Apple cuccokért, de ami tény, az tény ettől még. Mégpedig hogy bizony igen erősek azok az eszközök.
-
gabber01
addikt
válasz
Dreadloord #83720 üzenetére
Igen. Tragédia. Pontosan ezért veszünk inkább iPadet, és kész.
Nem igaz, hogy ezt nem ismerik fel a gyártók. Nevetséges.
130ezres iPad kb felmossa a padlót arkategorian belül az androidos tabokkal. -
gabber01
addikt
válasz
Somatom #83676 üzenetére
Senki nem beszélt gamer cuccról. Egy erős SoC nem csak a gaming miatt jön jól, de pl lényegesen időtállóbb lehet egy eszköz miatt. Nézd meg az iPadeket. Szerintem a sok éveseket is ugyanúgy tudja egy átlag ember használni. Ez messze nem mondható el egy 5-6 éves tabletről, pláne ha valami, már akkor is csak gyenge közepes SoC-kal volt szerelve.
-
gabber01
addikt
válasz
cidalain #83671 üzenetére
Ez nem egészen így van. Mármint telefonoknál rengeteg lehetőség van, és nagyon sok olyan telót is lehet találni, ha nem is top brandekbol, amikben csúcs soc van.
Hasonlóképpen a többi kategóriában is vannak best buyok, amik többet tudnak azonos árban, mint a többi. Gondolná az ember, hogy tableteknél is létezik hasonló.
Szerintem ezért is jönnek ide kérdezni, pl. én is. -
gabber01
addikt
Sziasztok!
Anyósnak szeretnénk valami használható tabletet kb 80e-ig.
Nem egy pro user nyilván, de lelkes kütyü használó. Szóval általános média fogyasztásra kellene csak.
Inkább csak új jöhet szóba.
Mi lenne ajánlott, ami nem akad be minden másodpercben?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Formula-1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- E-roller topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Delta Force (2024)
- EA Sports WRC '23
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motoros topic
- További aktív témák...
- AKCIÓ! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA MSI 650W
- Epson Expression 12000 XL Nagyformátumú A3 szkenner
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest