- Milyen okostelefont vegyek?
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- Apple iPhone 17 - alap
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Érdekes eszközzel készül a HMD holnapra
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Fotókon a Huawei Mate 80 hátoldala
- iPhone topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- iPhone 12 mini - kicsi a bors, de bitang erős
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dreadloord
senior tag
válasz
gabber01 #83726 üzenetére
"Én androidos tabot akartam, mert jellemzően droidosak vagyunk, de csalódottan vettem tudomásul, hogy 200 alatt nincs szóba jöhető alternatíva, annyit pedig nem vagyok hajlandó kiadni."
Dettó itt tartok én is. 4-5 évre vennék tabletet, az S6 lite már most gyenge, tesztekben írják is, hogy elég gyenge hardveresen sajna, és ez nem csak játékokban jön ki, meg videóvágásnál. Media marktban egymás mellett voltak kiállítva, kipróbáltam, S6 vs S6 lite közül az S6 lite egyszerűen csiga mindenben, az S6 meg 200k.
Pl. a böngésző betöltése, vagy akár csak a képernyő elfordulásában is tetű lassú, TAB S6 mellett mindenhol előjön a tesztekben is, hogy döcög, ez a 25%-17%-os hasonlat sajna nettó hülyeség
Ipad 8 teljesítményben duplája, árban meg kb. ugyanott van, mint a tabs 6 lite pl. Durva, hogy 2020-ban az apple az ad jó ár/érték arányt tabletben
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Proxmox VE
- Jövedelem
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Túra és kirándulás topic
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- Autós topik
- Apple iPhone 17 - alap
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- További aktív témák...
- Bontott, vadiúj, SPACE BLACK MacBook Pro 14" M4 10C/10G 16GB 512GB Gar.: 1 év APPLE világgarancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3432
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460s - i5-6GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL Universal Dock UD22
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest