Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• lautnermark

aktív tag

válasz paolinho #93860 üzenetére

Szia
    Köszönöm, hogy próbálsz segíteni!

Vannak változások. A Waze és a Viber bejelentkezés után már fordul. A Fb és Mess. továbbra sem, illetve mindkettő (újra)telepítésekor azt a hibaüzit adja, hogy nem tud Magyar nyelven indulni, csak amerikai angolul (eddig a pontig fekvő nézetben van!), aztán mégis Magyarul kommunikál. A Mess.-ben ha megnyomom felül a 3 vonalat és utána a fogaskereket, akkor egy pillanatra átfordul, de utána egyből visszafordul állóra.
    Megmondom őszintén, hogy nem szeretnék segédprogramot telepíteni, mert működnie kellene anélkül is, nem tiltott náluk a fekvő nézet. Na, meg telepítéskor tudja a fekvőt. Még szórakozok vele, meg írok a gyártónak is. Hátha.......
    Addig marad a Chrome, csak így nincs értesítés a Messengertől........

A videólejátszást sikerült megoldanom a Kodi-val. Macerás egy program, de a próbálkozás meghozta a gyümölcsét. A dvd-menüt ugyan nem kezeli, de a vob-fájlokat sorbarendezve lejátssza. Szerintem Neked is jó lehet, kipróbáltam több filmel, sorozattal, 1 mappából, több mappából. Viszi sorban automatikusan, csak a "betöltés" macerás. Ha érdekel leírom az itinert.

• lautnermark

aktív tag

Sziasztok
    Tudnátok segíteni?
    Vettem egy Teclast T50 pro-t Android 13-al.
    2 gondom van:
    -Mi a búbánatot kellene beállítanom rajta, hogy bizonyos app-k fekvő/landscape nézetben is működjenek? Természetesen az automatikus elforgatás be van kapcsolva. Asztal, Google-csomag,, Yt, Chrome simán átfordul,
    DE Facebook, Messenger, Viber, Waze, Budapest Go, Vodafone csak álló/portrait nézetben fut, nem hajlandóak átfordulni.
    Szóval változatos.

-Milyen videólejátszó app-t ajánlotok hozzá, ami tudja a "forced" feliratot is megjeleníteni, illetve a mentett dvd-lemezt is lejátsza, tehát nem egyesével, egymás után kell elindítani a Vob-fájlokat. (a Windows-s Vlc hibátlan lenne, de az nem Android. Az Androidos Vlc egy vicc, a Kodi-nál egyesével kell indítani a Vob-fájlokat és nekem kicsit bonyolult a kezelése)

• lautnermark

aktív tag

Sziasztok

Vásárlás előtt szeretném a segítségeteket kérni:

■ Hány hüvelykes legyen a kijelző? 8-9", 10-11" vagy 12"-nél nagyobb?
    Minimum 10"
    ■ Új, vagy használt készüléket szeretnél vásárolni?
    Új
    ■ Itthon szeretnéd megvásárolni, vagy külföldi beszerzés (pl. Amazon, Banggood, Aliexpress, stb.) is opció?
    Inkább itthonról (garancia párti vagyok)
    ■ Mire szeretnéd majd leginkább használni? (játék, filmnézés, rajzolás, böngészés, stb.)
    Nagyobb részt filmnézés és zenehallgatás micro sd-ről egy Baseus H1Pro fejhallgatóval (BT5.3 HD). Kisebb részt Youtube, böngészés, Fb., Messenger. Nem fogok játszani és Netflix-elni sem.
    ■ Mennyi pénzt szánsz rá maximum? (Lehetőleg konkrét összeget írj).
    120e Ft

Fontos lenne még:
    -4G vagy 5G, sim foglalat
    -érzékeny wifi
    -nagyobb verziójú BT
    -nagy(obb) fényerejű kijelző

Kiegészítőkből csak a tokra lesz szükségem. Egér, billentyűzet, pen nem kell.

Egyenlőre 2 készüléket néztem ki, de további tippek is jöhetnek:

LENOVO Tab M10 Plus 3rd Gen (TB128XU) 10.61" 2000x1200 4GB, 64GB Wi-Fi, 4G LTE

SAMSUNG Tab A9+ (SM-X216) 11" 1920x1200 64GB Wi-Fi + 5G

Előre is köszönöm!

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés