- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Térerő gondok, tapasztalatok
- Na! Ez egy JÓ utólagos autós fejegység - Minix CP89-HD
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Új térképfunkciók érkeztek az Amazfit T-Rex 3-ba
- Google Pixel topik
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
buta29030
tag
válasz
bopeti98 #27755 üzenetére
Bocs, de én azt nem ismerem, nem tudok róla nyilatkozni. Azt tudom, hogy nekem a Novumon volt egy hanghibám, de rejtélyes módom megjavult. A kamerája Skype-hoz nem sokat ér és az alsó hosszú oldalon a fedlap fölfelé eláll kb 1-1.5 mm-re. Rá lehet nyomni, de kb 10 perc után újra feljön. Állítólag azért, mert tettek alá egy szivacsot, hogy ne menjen be a kosz, ne okozzon pixelhibához hasonló gondot. Így viszont azon rugózik, az nyomja föl. Nekem más gondom nincsen vele. Szerintem klasszul működik, de mivel nekem ez az első táblám, nincsen összehasonlítási alapom. Szóval nem ajánlom, de nem is mondom, hogy ne vedd meg. Annyit viszont mondok, hogy "szerintem" csak és kizárólag személyesen, tüzetes vizsgálat után szabad átvenni a készüléket. Az árát még így is megéri szerintem.
Talán még szabad legyen megjegyezni, hogy az aldi külföldi oldalain (például itt) feltűnt egy új tablet. Valószínűleg nálunk is lesz. Érdemes elgondolkodni a 3 év teljes-körű garancián.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- EAFC 25
- Kerékpárosok, bringások ide!
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Windows 11
- Bundle topik
- Automata kávégépek
- Autós kamerák
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- iPad 2025 (11. Gen) 11" 128 GB / 256 GB WiFi meg Cell - Minden szín - bontatlan - 1év garancia
- iPad A16 Wifi 128Gb Silver A3354 bontatlan
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- XPLORE TECH IX104 C6 ipari tablet eladó 4. gen. I5 4 X2900 Mhz, 8GB DDR3,128GB SSD, WIN10, jó akku
- ZUGU iPad PRO 11 1.2.3.4gen tok. Hibátlan! Fulldoboz,
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - Új, kipróbált
- Bontatlan SteelSeries QcK 3XL egérpad
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest