Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• mistake767

csendes tag

válasz tjb007 #60844 üzenetére

Tegnap beleástam magam az akku merülés témába - a Google Play Services volt a ludas - azt hazudta az nvidia vezérlőnek, hogy van futó alkalmazás, ami miatt nem állt le a gpu (holott a kijelző kikapcsolt).
    Idén januárban kiadott az Asus egy frissítést, amit valamiért pénteken nem talált(am).
    Most az a verziószám, amit írtál és normalizálódott a fogyasztás. (kopp-kopp)
    Jó tipp volt ez tablet, egyre jobban tetszik.
    Rendeltem hozzá micro hdmi átalakítót is, arra még kiváncsi vagyok, hogy mit kezd a tévével :)

• mistake767

csendes tag

válasz tjb007 #60734 üzenetére

Sziasztok!

A napokban kerestem filmnézéshez, játékhoz 10 colos tabletet és az ASUS Transformer Pad TF701T (refurbished) ajánlottátok.
    Köszönöm még egyszer a tippeket, szombaton megérkezett a tablet az iponról.
    Mivel a webshop termékrészletezőnél az szerepelt, hogy a dokkoló nem tartozéka a terméknek, ezért kellemes meglepetést okozott, hogy a csomagban bizony benne volt a billentyűzetes dokkoló!
    (igaz ugyan, hogy cseh kiosztással, de úgyis vakon gépelek :))
    A dokkolón van egy usb3 port is - kipróbáltam: 500 és 750 gigás 2,5" külön táp nélküli külső HDD-ket látta, meghajtotta, zökkenőmentesen lejátszotta a 20-30 gigás 1080p filmeket is.
    (igaz ugyan, hogy vagy 5 lejátszóprogramot végig kellett próbálnom, mire találtam olyat, ami tényleg lejátsza képet is hangot is, de a BSPlayer megoldotta.)
    Amelyik játékokat megpróbáltam azokkal nincs gond - kicsit melegszik a tablet, de meglehet találni rajta a kényelmes fogást.

Egy dolog van, ami nem tudom hiba-e:
    beállítottam az ultra energiatakarékos üzemmódot, ami elvileg még a hálózati kapcsolatot is bontja, ha az eszközt felfüggesztik, ehhez képest 100%-ról 59%-ra lefogyott az aksi az éjjel (pedig nem használtam a tabletet).

Mire számíthatok a jövőben? Ez normális jelenség?
    (tudom, hogy a kijelző sokat fogyaszt, na de kikapcsolt állapotban miért fogy ennyire??)
    Van-e valami szoftveres trükk/beállítás, amivel növelhetem az üzemidőt?

Köszönöm a válaszokat.
    M.

• mistake767

csendes tag

Sziasztok!

Tablet vásárláshoz szeretném a tanácsotokat kérni, mivel számomra ez ismeretlen terület.

- 10,1 hüvelykes legyen a kijelző,
    - új készüléket szeretnék vásárolni,
    - itthon szeretném megvásárolni,
    - mire szeretnéd majd leginkább használni?
    főleg filmnézés (- nem tudom lehet tabletre külső monitort, esetleg tévét kötni?), androidos játékok,
    - mekkora pénzösszeget szánsz rá maximum? ~70k

Előre is köszönöm a válaszokat!
    M.

Új hozzászólás Aktív témák