- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Galaxy Z Fold6-hoz viszonyítva mutatják, mennyivel lesz vékonyabb a Z Fold7
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
mistake767
csendes tag
válasz
tjb007 #60844 üzenetére
Tegnap beleástam magam az akku merülés témába - a Google Play Services volt a ludas - azt hazudta az nvidia vezérlőnek, hogy van futó alkalmazás, ami miatt nem állt le a gpu (holott a kijelző kikapcsolt).
Idén januárban kiadott az Asus egy frissítést, amit valamiért pénteken nem talált(am).
Most az a verziószám, amit írtál és normalizálódott a fogyasztás. (kopp-kopp)
Jó tipp volt ez tablet, egyre jobban tetszik.
Rendeltem hozzá micro hdmi átalakítót is, arra még kiváncsi vagyok, hogy mit kezd a tévével -
mistake767
csendes tag
válasz
tjb007 #60734 üzenetére
Sziasztok!
A napokban kerestem filmnézéshez, játékhoz 10 colos tabletet és az ASUS Transformer Pad TF701T (refurbished) ajánlottátok.
Köszönöm még egyszer a tippeket, szombaton megérkezett a tablet az iponról.
Mivel a webshop termékrészletezőnél az szerepelt, hogy a dokkoló nem tartozéka a terméknek, ezért kellemes meglepetést okozott, hogy a csomagban bizony benne volt a billentyűzetes dokkoló!
(igaz ugyan, hogy cseh kiosztással, de úgyis vakon gépelek
A dokkolón van egy usb3 port is - kipróbáltam: 500 és 750 gigás 2,5" külön táp nélküli külső HDD-ket látta, meghajtotta, zökkenőmentesen lejátszotta a 20-30 gigás 1080p filmeket is.
(igaz ugyan, hogy vagy 5 lejátszóprogramot végig kellett próbálnom, mire találtam olyat, ami tényleg lejátsza képet is hangot is, de a BSPlayer megoldotta.)
Amelyik játékokat megpróbáltam azokkal nincs gond - kicsit melegszik a tablet, de meglehet találni rajta a kényelmes fogást.Egy dolog van, ami nem tudom hiba-e:
beállítottam az ultra energiatakarékos üzemmódot, ami elvileg még a hálózati kapcsolatot is bontja, ha az eszközt felfüggesztik, ehhez képest 100%-ról 59%-ra lefogyott az aksi az éjjel (pedig nem használtam a tabletet).Mire számíthatok a jövőben? Ez normális jelenség?
(tudom, hogy a kijelző sokat fogyaszt, na de kikapcsolt állapotban miért fogy ennyire??)
Van-e valami szoftveres trükk/beállítás, amivel növelhetem az üzemidőt?Köszönöm a válaszokat.
M. -
mistake767
csendes tag
Sziasztok!
Tablet vásárláshoz szeretném a tanácsotokat kérni, mivel számomra ez ismeretlen terület.
- 10,1 hüvelykes legyen a kijelző,
- új készüléket szeretnék vásárolni,
- itthon szeretném megvásárolni,
- mire szeretnéd majd leginkább használni?
főleg filmnézés (- nem tudom lehet tabletre külső monitort, esetleg tévét kötni?), androidos játékok,
- mekkora pénzösszeget szánsz rá maximum? ~70kElőre is köszönöm a válaszokat!
M.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Autós topik
- Asztrofotózás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- PlayStation 5
- Háztartási gépek
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- További aktív témák...
- Használt iPad Pro 10. 5 cellular - 64GB + Apple Smart Keyboard + Apple Smart Cover
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPad Pro 11" M4 2024 256GB Cellular - Apple garancia, 100%, független, ezüst, doboz, számla
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető.
- iPad 7th. 128GB Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 89%/p4299
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - i9-9980H I 32GB I 1TSSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- AKCIÓ! AMD Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA MSI 650W
- Bomba ár! HP ZBook FireFly G8 - i7 I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD Touch I Nvidia 4GB I Cam I W11 I Gar!
- PlayStation Plus Premium előfizetések
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged