- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Hatalmas kedvezménnyel nyit az Ulefone új csúcsmodellje
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
norbinator
csendes tag
válasz
cidalain #84531 üzenetére
Szia!
Köszi, közben elolvastam az apróbetűs, részt. Van biztosítás a szállításra plusz visszatérítés, ha mégis megvámolnák. Úgyhogy végül inkább a lenovo-t rendeltem. Ott ígérnek frissítést is 2024-ig. Azt nem írták, hogy global rom van-e rajta, de elvileg az cserélhető. Ez elég jó gépnek tűnik a leírások alapján. -
norbinator
csendes tag
Sziasztok!
Tabletet vennék, de elakadtam a nagy nézelődésben. Úgy néz ki android lenne belőle, pedig a windows vonal szimpibb lenne, de elég kihalt világ lett. Gyakorlatilag a Chuwi hi 10 xr lenne az egyetlen, ami szóba jöhetne, de valahogy ódzkodom tőle. Igazából van egy 6 éves 2/64-es Acer iconiam a legújabb win 10-el, még mindig tök jól fut ezért fázom az androidtól, de úgy néz ki belevágok.
Szóval megnéztem mindent 50-90K között és mindegyik kiesett valami nyűg miatt. Kettő gép maradt fenn a rostán. Az iplay 40 és az új Lenovo P11, ami kínában valami hülye néven megy. Csakhogy az utóbbira kb egy beszerzési helyet találtam ami vámmentes lenne és az se volt túl szimpi, itthon meg drága. Szóval még egyszer megnéztem ezt az iplay 40-et és igazából csak egy bajom van vele a 6000Mah akksi (a lenovo-ban 7700Mah-s van) Van valakinek konkrét tapasztalata a géppel, hogy mennyit bír az akku és minőségben kb hogyan viszonyulhat a Lenovo-hoz? Szimpibb lenne a lenovo, de 120 ezret nem adnék érte, amennyiért itthon vesztegetik. Banggood-on lenne 80-ért, annyiért inkább azt venném, de nincs eu-s raktárban ráadásul a specifikációban sem stimmel minden ami oda van írva, szóval vannak fenntartásaim. Annyira nem sürgős mondjuk, és ez elég új cucc, szerintetek érdemes lehet várni a lenovo-ra 1-2 hónapot hátha normálisabb forrás is feltűnik?
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Dell Latitude Precision Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, Vostro 8-12. gen szinte minden, garancia.
- Dell Precision 5540 i7-9850H 16GB 256GB 15.6" FHD Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3041, 96% Akkumulátor
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M720s SFF / i5-8-9. gen/ WIN10-11/számla, garancia
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest