- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Galaxy Z Fold6-hoz viszonyítva mutatják, mennyivel lesz vékonyabb a Z Fold7
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mobil flották
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
L-e-f-i-e
senior tag
válasz
vadkörte #72886 üzenetére
Köszi a tippet neked is és @cidalain-nak is!
Úgy néz ki a Lenovo IdeaTab3 A8 lesz a befutó, ebbe már több 2/16 gb-ok vannak és a 8"as méret tökéletes lesz az utazáshoz, és még tűréshatár 40.000-es árból meg is lehet, Mediaban megnézegettem és nagyon szép smooth volt, wi-fit is szépen vitte szóval ez lesz.
-
L-e-f-i-e
senior tag
Sziasztok,
Segítséget, tippet szeretnék kérni tablet vásárláshoz. Ami a legfontosabb, hogy utazáshoz venném, és ha úgy alakul a neten való böngészést ne csak a 4,5"-ös mobilon hanem egy kicsit nagyobb tableten tudjam megtenni.
Semmilyen játék nem érdekel, a legfontosabb, hogy youtube, böngészés szépen fusson rajta. Tehát a lényeg hogy egy Wi-Fi képes eszköz legyen, 3G, 4G szintén nem érdekes, az van a telefonban, és ez egy olyan kiegészítő eszköz lenne, hogy arra az időre amikor wifi közelben utazgatok, vagy egy szálláson ahol van Wi-fi legyen néha valami amin tudok "netezni".
Tehát ami fontos az az, hogy stabilan fogja és tartsa a wi-fi jelet, és videókat, böngészést kiszolgálja.
Természetesen visszaolvasgattam kicsit, és Mediaban kicsit meg is tapogattam párat, alapjába véve a Lenovo Tab3 A7-10F teljesen megfelelne, semmi sallang, kb pont amire nekem kell, 30 ezernél sokkal többet nem is szánnék rá nagyon...viszont a Mediaban kiállított darabok folyamatosan ledobálták a wi-fit képernyőkikapcsolás után kb mindig... ami kicsit elbizonytalanított, mert pl ha vonaton utazok, joggal aggódhat előre az ember hogy esetleg ezekben mégse olyan jó wi-fi cucc van ami kiszolgálná ezeket az alapokat amire nekem kellene.
A mellette levő Asus Zenpad 7 viszont nem dobta le a helyi wi-fit, és az egész gép egy kicsit "more smooth" érzést adott...pedig a leírás alapján kb tök ugyanaz, persze nyilván én is mint mindenki a legjobbat akarom a legolcsóbban..
Persze az is lehet, hogy a lenovo egy leharcolt darab volt, vagyis darabok, mert volt belőle több is kiállítva..szóval nem tudom.
Az Asus Zenpad 7 persze sokkal csinosabb volt, de azért már 45.000 forintot kértek. Tényleg ennyi lenne a felár, ha egy stabil smooth, készüléket szeretnék, alkalmi netezésre videó nézegetésre?
Ha esetleg van valami tippetek vagy egyéni tapasztalat azt megköszönném.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / 4. generáció / Asztroszürke / Wifi + Cellular / 512GB / Garancia
- Samsung Tab A7 Lite (LTE/4G) SM-T225
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető.
- Redmi Pad Pro, 6GB/128GB, még garanciális
- iPad 8th. 32GB Cellular Független Karcmentes/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4300
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Új Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 1TB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest