Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• L-e-f-i-e

senior tag

válasz vadkörte #72886 üzenetére

Köszi a tippet neked is és @cidalain-nak is! :)

Úgy néz ki a Lenovo IdeaTab3 A8 lesz a befutó, ebbe már több 2/16 gb-ok vannak és a 8"as méret tökéletes lesz az utazáshoz, és még tűréshatár 40.000-es árból meg is lehet, Mediaban megnézegettem és nagyon szép smooth volt, wi-fit is szépen vitte szóval ez lesz. :)

• L-e-f-i-e

senior tag

válasz cidalain #72880 üzenetére

Erre nem is gondoltam, lehet tényleg az volt, mert mindegyiknél produkálta :)

Egyébként, ilyen felhasználásra amit fentebb írtam elég a 8Gb, vagy mindenképpen a 16 gb-ban gondolkozzak?

• L-e-f-i-e

senior tag

Sziasztok,

Segítséget, tippet szeretnék kérni tablet vásárláshoz. Ami a legfontosabb, hogy utazáshoz venném, és ha úgy alakul a neten való böngészést ne csak a 4,5"-ös mobilon hanem egy kicsit nagyobb tableten tudjam megtenni.

Semmilyen játék nem érdekel, a legfontosabb, hogy youtube, böngészés szépen fusson rajta. Tehát a lényeg hogy egy Wi-Fi képes eszköz legyen, 3G, 4G szintén nem érdekes, az van a telefonban, és ez egy olyan kiegészítő eszköz lenne, hogy arra az időre amikor wifi közelben utazgatok, vagy egy szálláson ahol van Wi-fi legyen néha valami amin tudok "netezni". :)

Tehát ami fontos az az, hogy stabilan fogja és tartsa a wi-fi jelet, és videókat, böngészést kiszolgálja.

Természetesen visszaolvasgattam kicsit, és Mediaban kicsit meg is tapogattam párat, alapjába véve a Lenovo Tab3 A7-10F teljesen megfelelne, semmi sallang, kb pont amire nekem kell, 30 ezernél sokkal többet nem is szánnék rá nagyon...viszont a Mediaban kiállított darabok folyamatosan ledobálták a wi-fit képernyőkikapcsolás után kb mindig... ami kicsit elbizonytalanított, mert pl ha vonaton utazok, joggal aggódhat előre az ember hogy esetleg ezekben mégse olyan jó wi-fi cucc van ami kiszolgálná ezeket az alapokat amire nekem kellene.

A mellette levő Asus Zenpad 7 viszont nem dobta le a helyi wi-fit, és az egész gép egy kicsit "more smooth" érzést adott...pedig a leírás alapján kb tök ugyanaz, persze nyilván én is mint mindenki a legjobbat akarom a legolcsóbban..:)

Persze az is lehet, hogy a lenovo egy leharcolt darab volt, vagyis darabok, mert volt belőle több is kiállítva..szóval nem tudom.

Az Asus Zenpad 7 persze sokkal csinosabb volt, de azért már 45.000 forintot kértek. Tényleg ennyi lenne a felár, ha egy stabil smooth, készüléket szeretnék, alkalmi netezésre videó nézegetésre?

Ha esetleg van valami tippetek vagy egyéni tapasztalat azt megköszönném. :)

Új hozzászólás Aktív témák