- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A Galaxy S26-tal együtt késik a One UI 8.5
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. október
Új hozzászólás Aktív témák
-
vilmoskorte1
csendes tag
Üdv!
Tud nekem valaki ajánlani konkrét Linuxos tabletet amit kapni is lehet, és nem csillagászati az ára?
Igen tudom, az android is linux, de én hagyományos linuxra gondoltam (pl. ubuntu).
Köszönöm
-
vilmoskorte1
csendes tag
Üdv Fórum!
Egy android tablet esetében (2.3.4) hogy is kell a gyári alapállapotot visszaállítani?
Vagyis azt az állapotot, ami anno a tabletet a dobozból kivéve volt?Két erre vonatkozó pont is van a settingsben, és fogalmam sincs melyik kell.
A gyári user manual pdf pedig erről egy szót se ír.Köszönöm
-
vilmoskorte1
csendes tag
Helló Fórum!
Mi a megoldás a problémámra?
Adott egy tablet, nem szabványos képernyőfelbontással.
A marketen az app-ok háromnegyede nem hajlandó települni, mert "not compatible your device". Még az olyan alap app-ok se, mint pl. az inkpad, vagy a gps essentials.
Ugyanakkor, ha manuálisan a netről letöltöm az app telepítőt apk-ban, hiba nélkül települ és fut az app (noha kicsit hülyén néz ki 10"-es képernyőn nagy felbontásban).Szóval mi a megoldás, hogy telepíthetőek legyenek a market-ről közvetlenül ezek a "not compatible" mégis tökéletesen futó appok? Anélkül, hogy apk-t kéne vadászni?
Köszönöm
-
vilmoskorte1
csendes tag
Üdv Fórum!
Van nálam egy Archos 7 Home Tablet Android 2.2-vel. A tableten nincs android market, csak a gyártó saját marketja, ahol alig van valami. Párszáz app összvissz, többsége fizetős, amiért ha akarnék se tudnék fizetni (persze eszem ágában sincs), mert Mo-n eleve nem működik a fizetés.
Hogyan tehetek a gépre egy működő valós android marketet? Legalább a free appok elérhetőek legyenek. Már több market enablert kipróbáltam, nincs eredmény-unsupported device, unknown error stb. hibaüzenetek.
Köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- John Carmack csalódott a DGX Sparkban
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Hardcore pizza és kenyér topik
- PlayStation 5
- Okos Otthon / Smart Home
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Hobby rádiós topik
- További aktív témák...
- "Szinte Új" iPad Pro 12.9 (3. gen) + Apple Pencil 2 + Smart Folio tok
- Óriástablet ! LENOVO Idea Tab Pro 12.7" 3K 144Hz + Pen+ Moto Buds, Üzletből, Gari 2027.9.01-ig
- Apple iPad Air 5 10.9" (M1 Chip) 5G/64GB/8GB WiFi+Cellular
- DELL LATITUDE 7275 2in1 12.5" IPS Win10 TABLET/NOTEBOOK 8G/256GB ÜZLETBŐl, GARANCIÁVAL
- Apple Magic Keyboard iPad Pro 13" (M4,M5) - US, fekete 2 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 1TB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3694
- LG 35WN75C-B - 35" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - USB Type-C 60W - AMD FreeSync - HDR 10
- 5G Lenovo ThinkPad P14s Gen 3 Intel Core i7-1280P Nvidia T550 32GB 1000GB 1 év teljeskörű garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Crosshair VIII Extreme alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Dr.NX