- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Élő adás Utazómajommal és Kerek Istvánnal az AI kapcsán
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
Byk01
őstag
válasz
cidalain #94719 üzenetére
Köszönöm.
Közben ahogy nézegettem teszteket, ajánlókat, láttam a Lenovo M11-et is, mint valamilyen szinten ilyen célra ajánlott eszközt. Tudom, hogy a processzora gyengébb, mint Samué, cserébe árban is jóval lejjebb van. Az igények nem túl magasak, játszani nem ezzel akar a gyerek, ha egy kicsit döcög, azzal még együtt tud élni. Esetleg arról van valamilyen vélemény/tapasztalat?A lányom sulijában a tabletet engedik, túl sok anyag van, amit a netről (jellemzően teamsen) érnek el. Gondolom, úgy vannak vele, hogy egy tablet elég nagy ahhoz, hogy ne lehessen titokban használni, és megfelelő szabályok mellett nem lesz hátrányos hatása.
-
Byk01
őstag
Gyereknek keresek iskolába tabletet. Fontos, hogy jegyzeteléshez támogassa a toll használatot. Gondolom, emellett tartalomfogyasztásra is használná (Netflix és tsai). Nem szeretnénk "évente" cserélgetni, szóval nem ártana, ha egyrészt hardveresen, másrészt szoftveres támogatottságban is valamennyire időtálló lenne.
Nem tudok keretet, elsősorban az érdekelne, mi az, amitől érdemes nézelődni.Köszönöm előre is a tanácsokat.
-
Byk01
őstag
válasz
Luissimo #3809 üzenetére
A vaterás magyar garishoz képest számoltam.
Akkor kb. egyforma feltételek közt hasonlítható össze a két gép. De csak kb. mert, gondolom, a samu gari nem ugyanolyan, mint amit a vaterások adnak.Nem mondom én, hogy rossz vásárt csináltál, de azért a galaxy (a P1010) már elég rég nem 100 ezer, inkább 80, csak abból nincs olyan verzió, hogy 20 ezerrel olcsóbban megkapod kínai garival
-
Byk01
őstag
válasz
Gabócza #3191 üzenetére
Nálam a Telenor nem játszik, úgy látom. Magentáéknál kb hasonló kiadás mellett (kevesebb adatforgalommal) kapom meg a Galaxy Tabot. Amennyi itt a törlesztő, annyi lenne a minimális előfizetés a Telenornál.
Úgyhogy akkor marad a Nook, meg a Samu. Az olcsóbb a garanciával rendelkezővel szemben. Nagyon mellé talán csak nem fogok.
A ZTE 2-nek meg kérdéses az ára. A Notion Ink Adam 500 dollárról indul ilyen technikával. Igaz, az 10"-os(es)
-
Byk01
őstag
Köszi
Ha csak olvasásra kellene, e-inkes gépet választanék, de ha már egyéb célom is van vele akkor azok esnek. Márpedig a képek visszanézése is fontos szempont nálam, külön gépet meg nem vennék csak emiatt. A csak wifi nálam nem gond nem netezésre kell elsősorban.
A rezisztív képernyők minősége nem éri el a megfelelő szintet? Gondolok pl. az Archos 7-re pl.
-
Byk01
őstag
Erre valaki?
-
Byk01
őstag
Egy kis segítséget kérnék!
Leginkább e-könyv olvasásra kerenék egy max 7"-os(es?) tabletet. Ami miatt tablet, és nem e-könyv olvasó, hogy hosszabb kiruccanások alkalmával az általam készített képek visszanézésére is használnám. E miatt kellene a jó minőségű kijelző, viszont a 3G nem elengedhetetlen. Nyilván jó lenne minél olcsóbban megúszni, de nem minden áron 30 ezrerért akarom. Ha lehet magyarországi beszerzésből a gar. miatt.Néztem az Archos gépeit, de így látatlanban nem tudom, szükségem lenne-e pl a 70-re, vagy elég lenne a 7 is. De nyitott vagyok természetesen más gyártók gépeire is.
Előre is köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Filmvilág
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- TCL LCD és LED TV-k
- Hegesztés topic
- AliExpress tapasztalatok
- E-roller topik
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- További aktív témák...
- ÚJ BONTATLAN iPad Air 6 13 méretben iPad Air 13 512GB Wi-Fi+Cellular Azonnal Átvehető DEÁK Térnél.
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- ÚJ Apple Pencil mindegyik generációból BONTATLAN Azonnal Átvehető Deák Térnél Átvehető 1 év garancia
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - XEON I 32GB I 512SSD I Nvidia I 15,6" 4K DreamColor I Cam I W11 I Gar
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- 125 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest