- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Magisk
- A Watch6 teszteli a Wear OS 6-ot
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Érintésnélküli fizetési megoldások - PayPass via NFC
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
Én próbálkoztam több rezisztíves tablettel, köztük az Archos 7-tel is, nem voltak valami meggyőzőek. Most egy ZTE V9 Light-om van, ami szintén rezisztív, de össze se hasonlítható az Archos 7-tel. Sokkal érzékenyebb. A színei nem annyira szuperek mint egy Galaxy S-nek, de nem is annyira fakó, mint pár interneten keringő képen látszik. Én teljesen meg vagyok vele elégedve. Gyerekek is imádják. Vettem hozzá egy toll formájú stylust, állandóan azzal rajzolgatnak rajta.
Nekem elsősorban internetezni kell, családi képeket mutogatni, a gyerekeknek meg játszani, mesét nézni. Ezekre tökéletesen megfelel, különösen ár-érték arányban (telenornál vettem 38e Ft-ért hűséghosszabbítással). Az akksija is nagyon jól bírja. Szabvány microUSB a töltője, így autóban is könnyen tölthető. Hosszú utakon nagy segítség ez a készülék.Ha a kijelző minősége fontos, akkor a korábban említett Nook Color jó választás, annak ugyanolyan IPS kijelzője van, mint az iPad-eknek.
Kapacitívak közül ár-érték arányban még nagyon jó az Archos 70 is.
Olvasásra egy Kindle 3-at használok. LCD-n nem az igazi...
Ami szerintem neked (és nekem is) tökéletesen megfelelne - csak még nem kapható - az a ZTE Light 2, mert abban Pixel Qi kijelző lesz:
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / M2 / Ezüst / Wifi / 256GB / Garancia
- iPad 10th. 64GB Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 95%/p4281
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- iPad 7th. 128GB Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 89%/p4299
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Dell Alienware M17 R3 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN10
- BESZÁMÍTÁS! Gamer számítógép Asus B150M i3 6100 16GB DDR4 240GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Sharkoon 500W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest