- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Magisk
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
Én próbálkoztam több rezisztíves tablettel, köztük az Archos 7-tel is, nem voltak valami meggyőzőek. Most egy ZTE V9 Light-om van, ami szintén rezisztív, de össze se hasonlítható az Archos 7-tel. Sokkal érzékenyebb. A színei nem annyira szuperek mint egy Galaxy S-nek, de nem is annyira fakó, mint pár interneten keringő képen látszik. Én teljesen meg vagyok vele elégedve. Gyerekek is imádják. Vettem hozzá egy toll formájú stylust, állandóan azzal rajzolgatnak rajta.
Nekem elsősorban internetezni kell, családi képeket mutogatni, a gyerekeknek meg játszani, mesét nézni. Ezekre tökéletesen megfelel, különösen ár-érték arányban (telenornál vettem 38e Ft-ért hűséghosszabbítással). Az akksija is nagyon jól bírja. Szabvány microUSB a töltője, így autóban is könnyen tölthető. Hosszú utakon nagy segítség ez a készülék.Ha a kijelző minősége fontos, akkor a korábban említett Nook Color jó választás, annak ugyanolyan IPS kijelzője van, mint az iPad-eknek.
Kapacitívak közül ár-érték arányban még nagyon jó az Archos 70 is.
Olvasásra egy Kindle 3-at használok. LCD-n nem az igazi...
Ami szerintem neked (és nekem is) tökéletesen megfelelne - csak még nem kapható - az a ZTE Light 2, mert abban Pixel Qi kijelző lesz:
-
ans
aktív tag
PocketBookIQ: magyar 2 éves garancia, kisebb tudás, 800*600, olcsóbb.
Nook Color: nincs magyar gari, ebay, állítólag nagyon jó képermyő, 1024*600, android.
Archos 70: android 2.2, képernyő jó, csak a betekintési szöge nem annyira jó, de egyébként nagyon jó gép.
Mindhárom csak Wifi-s.
Vagy van az Alcor Poet és hasonlók, de azon nincs Wifi sem, és kisebb.
Viszont főleg olvasni a Kindle messze a legjobb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Linux kezdőknek
- Társasjáték topic
- TCL LCD és LED TV-k
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Házimozi belépő szinten
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- Asztalos klub
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető.
- Samsung Tab A7 Lite (LTE/4G) SM-T225
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- iPad Pro 11" M4 2024 256GB Cellular - Apple garancia, 100%, független, ezüst, doboz, számla
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / 4. generáció / Asztroszürke / Wifi + Cellular / 512GB / Garancia
- Apple iPhone 13 Pro , 128GB , Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 11 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged