Hirdetés
- iPhone topik
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Yettel topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Honor 500-ak részletesen, minden színben
- V80 Design néven jött az almaízű Nubia
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
twine
veterán
válasz
Graphics
üzenetére
Viccből mondom, nehogy sértésnek vedd...de szerintem igyál még egy kávét
Őszintén köszönöm, hogy segíteni próbálsz,
De nem dokkolót keresek, ezekből használtam már jó pár típust, van kialakult véleményem melyiket érdemes...
Engem az érdekelt, ha kifejezetten Fortniteozni szeretnénk a Xiaomi pad6 8/256-al, illetve mellette tartalomfogyasztásra használni egy nagyobb képernyőn, akkor vajon erre alkalmas e a késleltés fényében egy megfelelő minőségű dokkoloval egy 1080p monitorra kiakasztva!?
Nem akarnék feleslegesen 130-150.000.- Ft környékén kiadni érte, ha nem felel meg a kifejezett céljaimnak
Mert Office-ra filmezni simán belefér minimális késés,,illetve officenál böngészésnél stb, észre sem vesszük szinte..
De egy játéknál azért zavaró tud lenni....Nem "vérgamerkedésről" beszélek, hiszen Bt xbox kontrollerrel játszik most is a gyerek stb...szóval nem arról van szó hogy ne férne bele egy kis "rugalmasság"...CSak kérdés hogy a valóságban mit mutat a képernyő tükrözés...Közben találtam már egy másik videót, amiben PS2 emulátorral használják, és elég bíztatónak tűnik a késleltetés

Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- szinte új iPad (A16) (11. generációs) Wi Fi 128GB silver ezüst Apple garancia ajándék tok
- újszerű iPad 2021 (9. generációs) Wi Fi + cellular 64GB asztroszürke space gray Apple
- Újszerű Samsung Galaxy TAB S9 5G 8GB/128GB - TAB S11 5G 12GB/128GB
- Microsoft Surface Go 2 m3-8100Y 8GB 128GB 4G LTE 1 év garancia
- ÚJ Bontatlan Apple iPad Air 11" M3 128GB Blue ! ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD digital konzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Z690 i9 14900K 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3090 OC 24GB be quiet Pure Base 500 850W
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- Fotó állvány eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Dr.NX