- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- iPhone topik
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
Hirdetés
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xpredi01
tag
válasz
Neurotoxin #10187 üzenetére
Nem, nekem pont az ára keltette fel a figyelmemet (92.550Ft). Mert a többi 10 colos tablet ára (apple, asus, samsung, lenovo) mind jóval 100 000 felett kezdődik.
Én meg az átcsomagolt kínai cuccokkal nem szívesen szívatnám magam (Wayteq, ConCorde), de még a ZTE-től is óvakodok.
A Toshiba 2 év garanciája viszont nagyon vonzó! -
Xpredi01
tag
Múltkor az volt a kérdésem, hogy erről mi a véleményetek. Eléggé negatív választ kaptam, hogy nem az igazi, meg hogy olvassak róla teszteket.
Nos, elolvastam az itteni tesztet, és ahogy nézem;
pro:
-szokásos hardver
-IPS kijelző
-megbízható márka, 2 év garancia + cserélhető! akkumulátor
-20-assal olcsóbb a konkurenseknélkontra:
-nehézMégis mi a gáz ezzel a tablettel, amiatt nem nagyon ajánljátok? Szerintem fényévekkel jobb az átcsomagolt kínai vackoknál...
-
Xpredi01
tag
Sziasztok!
erről
mi a véleményetek? -
Xpredi01
tag
Sziasztok!
Gondolkodom tablet vásárlásán (3-as androidtól felfelé).
Olyan kérdésem lenne, hogy általánosságban mennyire bánik jól a rendszer az akksikkal?Igazából, úgy látom, értelmét egy ilyen kütyünek, hogy a nap 24 órájában be van kapcsolva (mint egy mobil). Tehát; napközben magamnál hordozom, este töltőre rakom, és rajta is hagyom reggelig...
Gondolom olyan kis okosság van benne, mint a windows-ban, hogy ha töltőn van megvárja, amíg x százalékra lemerül, és csak utána tölt...?
Külső HDD-ket mennyire szeretik?
Torrent-et (mondjuk 100-on felül), hogy bírják futtatni?
(>=2 magos gépekre gondolok)Köszi.
-
Xpredi01
tag
válasz
kolosanyi #3726 üzenetére
Gondolom nem újjal akarnál írni... A kapacatív stylus-ok jellemzően tompa végűek, nehezítve a pontos bevitelt, (pedig az íráshoz az kell), a képernyő is folyamatosan világít a szemedbe. El nem tudom képzelni, hogy az ilyen felépítésű tabletek hosszú távon alkalmasak legyenek erre a feladatra. (tehát nem az előkapom leírok valamit, hanem a napi több órás írásra)
Amit linkeltem Asus-t, az talán már közelebb jár a megoldáshoz...
-
Xpredi01
tag
válasz
kolosanyi #3720 üzenetére
Szerintem semennyire, a kapacitív kijelzők teljesen alkalmatlanok erre a célra. Nekem is kellene valami ilyen célra, mert szinte belefulladok a sok papírba az egyetemen.
[link] ezt nézegettem, de nem nagyon lehet még kapni. (állítólag nem lesz vészes árú). Ha lenne egy ilyen pixelqi kijelzővel, androiddal, emberi áron, rohannék is a boltba.
Nem értem, hogy egy gyártó sem veszi észre az ebben a területben rejlő potenciált...
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Autós topik
- Notebook hibák
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Programozás topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Nincs kill switch az NVIDIA chipekben
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- TCL LCD és LED TV-k
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest