- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xpredi01
tag
válasz
Neurotoxin #10187 üzenetére
Nem, nekem pont az ára keltette fel a figyelmemet (92.550Ft). Mert a többi 10 colos tablet ára (apple, asus, samsung, lenovo) mind jóval 100 000 felett kezdődik.
Én meg az átcsomagolt kínai cuccokkal nem szívesen szívatnám magam (Wayteq, ConCorde), de még a ZTE-től is óvakodok.
A Toshiba 2 év garanciája viszont nagyon vonzó! -
Xpredi01
tag
Múltkor az volt a kérdésem, hogy erről mi a véleményetek. Eléggé negatív választ kaptam, hogy nem az igazi, meg hogy olvassak róla teszteket.
Nos, elolvastam az itteni tesztet, és ahogy nézem;
pro:
-szokásos hardver
-IPS kijelző
-megbízható márka, 2 év garancia + cserélhető! akkumulátor
-20-assal olcsóbb a konkurenseknélkontra:
-nehézMégis mi a gáz ezzel a tablettel, amiatt nem nagyon ajánljátok? Szerintem fényévekkel jobb az átcsomagolt kínai vackoknál...
-
Xpredi01
tag
Sziasztok!
erről
mi a véleményetek? -
Xpredi01
tag
Sziasztok!
Gondolkodom tablet vásárlásán (3-as androidtól felfelé).
Olyan kérdésem lenne, hogy általánosságban mennyire bánik jól a rendszer az akksikkal?Igazából, úgy látom, értelmét egy ilyen kütyünek, hogy a nap 24 órájában be van kapcsolva (mint egy mobil). Tehát; napközben magamnál hordozom, este töltőre rakom, és rajta is hagyom reggelig...
Gondolom olyan kis okosság van benne, mint a windows-ban, hogy ha töltőn van megvárja, amíg x százalékra lemerül, és csak utána tölt...?
Külső HDD-ket mennyire szeretik?
Torrent-et (mondjuk 100-on felül), hogy bírják futtatni?
(>=2 magos gépekre gondolok)Köszi.
-
Xpredi01
tag
válasz
kolosanyi #3726 üzenetére
Gondolom nem újjal akarnál írni... A kapacatív stylus-ok jellemzően tompa végűek, nehezítve a pontos bevitelt, (pedig az íráshoz az kell), a képernyő is folyamatosan világít a szemedbe. El nem tudom képzelni, hogy az ilyen felépítésű tabletek hosszú távon alkalmasak legyenek erre a feladatra. (tehát nem az előkapom leírok valamit, hanem a napi több órás írásra)
Amit linkeltem Asus-t, az talán már közelebb jár a megoldáshoz...
-
Xpredi01
tag
válasz
kolosanyi #3720 üzenetére
Szerintem semennyire, a kapacitív kijelzők teljesen alkalmatlanok erre a célra. Nekem is kellene valami ilyen célra, mert szinte belefulladok a sok papírba az egyetemen.
[link] ezt nézegettem, de nem nagyon lehet még kapni. (állítólag nem lesz vészes árú). Ha lenne egy ilyen pixelqi kijelzővel, androiddal, emberi áron, rohannék is a boltba.
Nem értem, hogy egy gyártó sem veszi észre az ebben a területben rejlő potenciált...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Amazon Kindle (10. gen) eBook olvasó
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető.
- Samsung Tab A7 Lite (LTE/4G) SM-T225
- Logitech Combo Touch iPad Pro 11" (1., 2. a 3. gen), szürke - UK billentyűzet ipad tok billentyűzet
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / 4. generáció / Asztroszürke / Wifi + Cellular / 512GB / Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- BESZÁMÍTÁS! Apple iMac Pro (2017) 5K - Xeon W-2140B 64GB DDR4 RAM 1TB SSD Radeon PRO Vega 56 8GB
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest