- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Okosóra is érkezett az új Honor készülékek mellett
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- Még annál is egyedibbé tehetjük a Realme GT 8 Pro-t
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Újjáéled a Motorola Moto G100
- Mindenkire rálicitál az új Oppo kameratelefonja
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Itt dől(het) el, hogy mi lesz otthon kapható - Hong Kong Electronic Trade Fair
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
kolosanyi
veterán
válasz
Xpredi01 #3727 üzenetére
A kapacitív egyébként nem fontos, megvagyok nélküle is, a rezisztív különben is jobb ilyen feladatokra. Itt a lényeg az alkalmazáson van, amivel lehet normálisan jegyzetelni. Nem rég keresgéltem neten, belefutottam egy srác blogjába, aki egy régi XP-s tabletet használ pontosan ilyen célokra. Kiválóan megold vele mindent (sőt a koleszban nincs is más gépe, mert minek), amit én szeretnék egy tablettel. A hátrányait is leírja. Egyik a világítás, de szerinte ez elviselhető (szerintem is egyébként), másik az üzemidő. Ez utóbbi miatt szeretnék ARM procis gépet, mert ezek a Win-es tabletek jó, ha 4 órát mennek, ami nekem édeskevés, pótakksival meg szórakozzon a fene. Szóval alkalmasak erre a feladatra, persze nem mindenkinek szimpatikus ez a megoldás. Nekem azért az, mert tényleg bele lehet fulladni a sok száz oldal jegyzetbe tantárgyanként + még, amiket én is írok az előadásokon. Ez keltette fel az érdeklődésem ez iránt amúgy, de ez baromi drága, ennyit nem szánok rá. Valami olcsóbb droidos megoldás lenne az igazi, ha létezne ilyen, mármint nem olcsó droidos tablet, mert az van dögivel, hanem ilyen app.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Gyúrósok ide!
- Felforgatná Kína a technológiai világrendet
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Okosóra is érkezett az új Honor készülékek mellett
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Filmgyűjtés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3268, 100% Akkumulátor
- 0perces !Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 1TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Asus ROG STRIX Z490-G Gaming WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest