Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
slett27
addikt
Lehet megtörténik velem a csoda és egy Lark i7 Win tabletre (ami Windows-os ugye) sikerült telepítenem egy Marshmallow-t.
A telepítő már telepítette a file-okat mikor lemerült a tablet.
Valószínű ez azért lehetséges, mert erre a Intel Atomos Z3... CPU-s tabletre készült Android ROM ?
-
-
slett27
addikt
válasz
cidalain #72093 üzenetére
Igen, értelek. Ebből a TESCO-s Lark-ból ha jól láttam készült androidos, kérdés hogy ugyan erre a hardverre készült-e.
Intel Atom Z... CPU-val 1GB RAM-al van a tablet, de nem néztem meg pontosan a hardvert. Valószínű csak neten tudom meg.
PC-ről nem tudok telepíteni ? Csak USB HUB+OTG ? Egyik sincs itthon.
Ejj de jó is a PC-nél, hogy op. rendszer nélkül is elérem a BIOS-t és simán telepítek...már 20 éve.
-
slett27
addikt
Szeretnék egy kis segítséget kérni. Van egy Windows-os Intel Atom-os Lark tablet. 16GB-os ebből 6GB volt a rendszer helyreállító partíció ami maradt 9Gb abból meg 7,5GB-ot foglalt le a Windows 8. Gondoltam letörlöm a helyre állító partíciót, szabadítok fel egy kis helyet így össze is omlott a rendszer, helyreállítást kér. Mindegy, a lényeg az hogy NEM Windows-t szeretnék telepíteni, hanem Androidot. Tudom hogy van erre lehetőség. Nagy vonalakban el tudná valaki mondani hogy lehet ezt megcsinálni ?
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- HP Elite x2 1012 G2 Touch 2-in-1 LTE/4G Win10 Tablet billentyűzettel, üzletből, garanciával
- Panasonic Toughpad Fz G1- Ütésálló laptop- I5 4 gen - akár 10 órás
- MacSzerez.com - iPad Air M2 13" - 6. generáció - Cellular - 128GB - Csillagfény - Apple Garancia 20
- iPad Pro M4 11" 256GB wifi+cellular ÚJ 1 év Apple jótállás
- 5db Panasonic Toughbook H2- Ütésálló tablet- Bekapcsol, de hiányos (nagyobb tétel készleten)
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest