-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
poffsoft
veterán
válasz
tjb007 #48933 üzenetére
nem erre gondoltam.
MTK SoC-hoz létezik ilyen , ami a nem nagyon szükséges kínai cuccokat leszedi egy húzásra (pl. baidu és társai). Az adatbázison van a lényeg, mivel gőzöm sincs, melyik kínai cucc káros...aLogCat infot- felraktam, de a log minden boot után üres, supersu pedig letiltva. Meguntam, chainfire superuserét tettem fel (azt nem bántja, akármi is tiltja le a superSU-t)
-
poffsoft
veterán
Sziasztok!
Egy kínai tablettel van egy kis gondom: Nagy nehezen sikerült a rootolása, viszont valamilyen csudás ok miatt minden egyes boot után a superSU alkalmazást valami letiltja. Némi kínlódás után megtaláltam, hogy a play-en keresztül újra tudom engedélyezni, és akkor minden működik - egészen a következő boot-ig.
Azt hogyan lehetne kinyomozni, hogy mi tiltja le minden indulásnál?
Illetve egy kinai app eltávolítót keresek hozzá.
Amúgy egy APAD nevű, rk3028 SoC kidtabletről van szó.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen alaplapot vegyek?
- Synology NAS
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- CPU léghűtés kibeszélő
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- További aktív témák...
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- Használt iPad Pro 10. 5 cellular - 64GB + Apple Smart Keyboard + Apple Smart Cover
- iPad Pro 11" M4 2024 256GB Cellular - Apple garancia, 100%, független, ezüst, doboz, számla
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / 4. generáció / Asztroszürke / Wifi + Cellular / 512GB / Garancia
- újszerű iPad Pro 11" (3. generációs) (2021) M1 chip Wi-Fi 128GB silver ezüst Apple
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- RÉSZLETRE , Bankmentes , kamatmentes Asus Rog Zephyrus G16
- BESZÁMÍTÁS! 860W Fractal Design ION + 2 Platinum tápegység garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4070 12GB ZALMAN S2 TG EVGA 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest