Hirdetés
- Apple iPhone SE (3. generáció) - szélsebes múltidézés
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi: Android 16 zápor, zivatar
- Yettel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- 
			  Mobilarena ▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼ 
 (A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
 Utolsó frissítés: 2025. október
Új hozzászólás Aktív témák
- 

jozsi252 veterán válasz  Chrys_

üzenetére Chrys_

üzenetéreKözbe megoldódott a dolog. Alza-nak van tablet/notebook tartója külön VESA felfogatással ami bármire felmegy. Közbe adódott egy másik gond. Vettem egy Logitech MX Keys Mini billt az S9 Ultra-hoz. Sajnos akárhogy szarakodunk vele az Enter nem akar működni. Úgy csinál amikor lenyomom mintha gépen Shift + Entert nyomnék. iPad-en tökéletesen működik. 
 Mi lehet a gond szerintetek? 
- 

jozsi252 veterán Sziasztok Van egy Samsung Galaxy Tab S9 Ultra amihez szeretnék venni egy asztali tartót ami állítható. De sajnos amiket találok azok max 13" környékéig vannak, ez meg ugye 14.6"-os. Tudnátok ajánlani olyan tartót ami jó hozzá és ehhez hasonlóan állítható? 

Köszönöm! 
- 

jozsi252 veterán válasz  alfalibra

üzenetére alfalibra

üzenetéreUgyanazt akarom mint te, de az általad meghatározott célokra szerintem neked is az a belépő szint amit én rendelek. 
 SAMSUNG SM-T580 Galaxy Tab A 10.1" 16GB fekete
- 

jozsi252 veterán Ha 10 hsz-t kellett volna visszaolvasni akkor azért kaptam volna meg, mert nem mentem vissza pl. az előző lapra.  Amúgy meg a hozzászólásod off topicba van, és sehol egy link ami felkeltené a figyelmem hogy neked milyen tableted van, vagy miről írsz. Off topic lévén meg nyilván nem mindig olvasom el az adott hozzászólást ha épp kérdezek valamit. Ha mondjuk így lett volna, akkor talán nem siklottam el volna felette, de mindegy igazából. SAMSUNG SM-T580 Galaxy Tab A 10.1" 16GB fekete Lényeg hogy akkor jó választás lesz ez. Köszi  
- 

jozsi252 veterán Sziasztok, Ajándékba szeretnék vásárolni egy tabletet, és meg szeretném kérdezni a véleményetek hogy az általam kiválasztott jó lesz-e. 
 SAMSUNG SM-T580 Galaxy Tab A 10.1" 16GB fehérÁr terén max 80k környékig mennék el. Kerestem kutattam de jobbat nem találtam. Ezt a 10" környéki méretet is meg kellene tartani.  
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- iPad Air 4 64GB Cellular Megkímélt/1-3 hónap gar./Akku 97%/p4519
- iPad Mini 6 256GB wifi mint az új 2026.05.16. jótállás akku 99%
- DELL LATITUDE 7275 2in1 12.5" IPS Win10 TABLET/NOTEBOOK 8G/256GB ÜZLETBŐl, GARANCIÁVAL
- iPad Air 5 256GB M1 Cellular Hibátlan/1-3 hónap gar./Akku 95%/p4517
- Xiaomi Redmi Pad SE 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciaval
- Samsung Galaxy A16 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN NULL Perces
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3402
- Lenovo E490 Notebook i7/16/500
- Akció! Csere-Beszámítás! Asus ProArt B760-Creator D4 Alaplap! LGA 1700
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3661, 100% Akkum
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Dr.NX
 Dr.NX