- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- VoLTE/VoWiFi
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
jozsi252
veterán
válasz
Chrys_ #93159 üzenetére
Közbe megoldódott a dolog. Alza-nak van tablet/notebook tartója külön VESA felfogatással ami bármire felmegy.
Közbe adódott egy másik gond. Vettem egy Logitech MX Keys Mini billt az S9 Ultra-hoz. Sajnos akárhogy szarakodunk vele az Enter nem akar működni. Úgy csinál amikor lenyomom mintha gépen Shift + Entert nyomnék. iPad-en tökéletesen működik.
Mi lehet a gond szerintetek? -
jozsi252
veterán
Sziasztok
Van egy Samsung Galaxy Tab S9 Ultra amihez szeretnék venni egy asztali tartót ami állítható. De sajnos amiket találok azok max 13" környékéig vannak, ez meg ugye 14.6"-os. Tudnátok ajánlani olyan tartót ami jó hozzá és ehhez hasonlóan állítható?
Köszönöm! -
jozsi252
veterán
válasz
alfalibra #71805 üzenetére
Ugyanazt akarom mint te, de az általad meghatározott célokra szerintem neked is az a belépő szint amit én rendelek.
SAMSUNG SM-T580 Galaxy Tab A 10.1" 16GB fekete -
jozsi252
veterán
Ha 10 hsz-t kellett volna visszaolvasni akkor azért kaptam volna meg, mert nem mentem vissza pl. az előző lapra.
Amúgy meg a hozzászólásod off topicba van, és sehol egy link ami felkeltené a figyelmem hogy neked milyen tableted van, vagy miről írsz. Off topic lévén meg nyilván nem mindig olvasom el az adott hozzászólást ha épp kérdezek valamit.
Ha mondjuk így lett volna, akkor talán nem siklottam el volna felette, de mindegy igazából.
SAMSUNG SM-T580 Galaxy Tab A 10.1" 16GB fekete
Lényeg hogy akkor jó választás lesz ez. Köszi
-
jozsi252
veterán
Sziasztok,
Ajándékba szeretnék vásárolni egy tabletet, és meg szeretném kérdezni a véleményetek hogy az általam kiválasztott jó lesz-e.
SAMSUNG SM-T580 Galaxy Tab A 10.1" 16GB fehérÁr terén max 80k környékig mennék el. Kerestem kutattam de jobbat nem találtam. Ezt a 10" környéki méretet is meg kellene tartani.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Mini-ITX
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen routert?
- További aktív témák...
- Samsung Tab A7 Lite (LTE/4G) SM-T225
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- újszerű iPad Pro 11" (3. generációs) (2021) M1 chip Wi-Fi 128GB silver ezüst Apple
- iPad 7th. 128GB Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 89%/p4299
- iPad Pro 11" M4 2024 256GB Cellular - Apple garancia, 100%, független, ezüst, doboz, számla
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- Bomba ár! Dell Latitude 3590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged