- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Egy óra, két rendszer
- Már be is futott a Galaxy A17 5G
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
jozsi252
veterán
válasz
Chrys_ #93159 üzenetére
Közbe megoldódott a dolog. Alza-nak van tablet/notebook tartója külön VESA felfogatással ami bármire felmegy.
Közbe adódott egy másik gond. Vettem egy Logitech MX Keys Mini billt az S9 Ultra-hoz. Sajnos akárhogy szarakodunk vele az Enter nem akar működni. Úgy csinál amikor lenyomom mintha gépen Shift + Entert nyomnék. iPad-en tökéletesen működik.
Mi lehet a gond szerintetek? -
jozsi252
veterán
Sziasztok
Van egy Samsung Galaxy Tab S9 Ultra amihez szeretnék venni egy asztali tartót ami állítható. De sajnos amiket találok azok max 13" környékéig vannak, ez meg ugye 14.6"-os. Tudnátok ajánlani olyan tartót ami jó hozzá és ehhez hasonlóan állítható?
Köszönöm! -
jozsi252
veterán
válasz
alfalibra #71805 üzenetére
Ugyanazt akarom mint te, de az általad meghatározott célokra szerintem neked is az a belépő szint amit én rendelek.
SAMSUNG SM-T580 Galaxy Tab A 10.1" 16GB fekete -
jozsi252
veterán
Ha 10 hsz-t kellett volna visszaolvasni akkor azért kaptam volna meg, mert nem mentem vissza pl. az előző lapra.
Amúgy meg a hozzászólásod off topicba van, és sehol egy link ami felkeltené a figyelmem hogy neked milyen tableted van, vagy miről írsz. Off topic lévén meg nyilván nem mindig olvasom el az adott hozzászólást ha épp kérdezek valamit.
Ha mondjuk így lett volna, akkor talán nem siklottam el volna felette, de mindegy igazából.
SAMSUNG SM-T580 Galaxy Tab A 10.1" 16GB fekete
Lényeg hogy akkor jó választás lesz ez. Köszi
-
jozsi252
veterán
Sziasztok,
Ajándékba szeretnék vásárolni egy tabletet, és meg szeretném kérdezni a véleményetek hogy az általam kiválasztott jó lesz-e.
SAMSUNG SM-T580 Galaxy Tab A 10.1" 16GB fehérÁr terén max 80k környékig mennék el. Kerestem kutattam de jobbat nem találtam. Ezt a 10" környéki méretet is meg kellene tartani.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Battlefield 6
- Hobby elektronika
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- ARMA Reforger
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Sega, Nintendo - retro konzolok
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Könyvajánló
- Vezetékes FEJhallgatók
- Disney+
- További aktív témák...
- Dell Precision 5540 i7-9850H 16GB 512GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU! 17,3Col! I7 9750H / GTX 1660Ti / 16GB DDR4
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest