- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Szakít a OnePlus és a Hasselblad?
- Google Pixel topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
Hirdetés
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bootyhunter
tag
Sziasztok!
Tablettel valamiért nem tudok csatlakozni az otthoni upc-s wifi hálozatomhoz. Powerline adapterrel oldottam meg az otthoni wifit. A tableten nem állítottam el semmit, eddig tökéletesen működött! Sokan panaszkodtak melóhelyen is, hogy nem tudnak upc-s wifihez csatlakozni okostelefonnal. Történt valami a upc-nél vagy mi lehet a baj? Állandóan kapcsolódni próbál de valamiért nem sikerül, ip cím lekérésével lehet a baj , ott akad el a kapcsolódás. A tablet egy navon predator.
-
Bootyhunter
tag
válasz
AxBattler #48116 üzenetére
Hi!
Nézd, én nem írtam le a Wayteq-et, de nem tudok bízni egy olyan márkában amire csak itt ezen a fórumon legalább tizen írták, hogy pár nap után belassul, lefagy, megbánták hogy megvették, soha többet wayteq stb. Az Alcorról olvastam jót is és nem annyira jót is. Rendelek egy navon predatort és lesz ami lesz, 29k-ért láttam valahol.
-
Bootyhunter
tag
válasz
kelzsoca #48089 üzenetére
Hali!
Wayteq-ben nem lehet megbízni a hozzászólások alapján, sokan panaszkodnak rá! Alcort se vegyek sokak szerint. 40k-ért szeretnék egy megbízható tabletet, jó aksival, lefagyásmentesen, lassulásmentesen! Egy hozzáértő emberke adjon tanácsot pls! Esetleg Prestigio multipad? Most már tényleg nem tudom mit vegyek... Nem kell erőmű, netezéshez esetleg filmet nézni kellene.
-
Bootyhunter
tag
Sziasztok!
Páromnak szeretnék tabletet venni, max 40k-ig tudok elmenni! Netezéshez, esetleg filmet nézni kellene, játék nem lényeg. Talán az Alcor Zest Q813IX eddig ami tetszik. Milyet vegyek??
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Bluetooth hangszórók
- Robotporszívók
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Battlefield 6
- Hobby elektronika
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Építő/felújító topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- További aktív témák...
- Apple iPad Pro (2020) 11" 128GB WiFi - Csomagolás bontott, akku 100% (0 ciklus), akár beszámítással
- MacSzerez.com - iPad Pro 11" / M1 / Ezüst / Wifi / 128GB / Garancia
- Lenovo Thinkpad Tablet X1 Gen 3
- Samsung Galaxy Tab S9 / S10 FE + / Ultra - Wi-Fi / 5G / Bontatlan - 3 év gari
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / 4. generáció / Asztroszürke / Wifi + Cellular / 512GB / Garancia
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- HP 14 Elitebook 1040 G9 FHD+ IPS i5-1245U 10mag 16GB 512GB 5G Modem Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 512GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3080, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3106, 100% Akkumulátor
- DELL Latitude 7340 i7-1365U 16GB 512GB 13.3" FHD+ TouchScren 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest