- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- iPhone topik
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lavar
aktív tag
válasz
Debilon #95070 üzenetére
Nekem is ma jött meg.
Olvasva a kommented, megnéztem egy üres pendrive-ot rátéve, és engedtem, hogy formázza, majd bedugtam a gépbe, hogy megnézzem mit csinált.
NTFS-ről exFAT-re formázta, illetve "klónozta" a mappáit a pendrive-ra. Tehát megjelent mindenféle mappa, mint android, DCIM, stb...
Így a gépről már tudtam rá másolni, és beolvasni őket a tableten, bár a videók valamiért akadoztak. Én ezt a részét elengedem, eleve úgy tudtam hogy ez OTG-t nem is támogat, csak a 60 pro, szóval meglepődtem, hogy egyáltalán beveszi. Most megnézve a honlapon amúgy ott van, hogy támogatja.Viszont nem sikerült nyerni vele a QC lottón, mert recseg-ropog, a bal alsó sarokban pedig enyhén benyomható a kijelző, ami egyébként szép és éles a nagy felbontás miatt.
A gyorsaság is rendben van, amire szeretném használni, arra jó lesz. -
Lavar
aktív tag
válasz
Gabesz87 #95014 üzenetére
Ma rendeltem meg az 50 pro nfe-t, most elfilóztam rajta, hogy lemondjam, mert ez hardveres típushibának tűnik, vagyis kb. a szerencsén múlik, hogy kinél mikor jön elő, de előbb-utóbb előjön valószínűleg. Youtube-on is van pár videó a hibáról. Mondjuk a linkelt fórumban mindegyiknél megoldotta ez a problémát azt olvasom, és nem tűnik bonyolultnak a javítása, de azért na.
-
Lavar
aktív tag
Hali,
szeretnénk barátnőmnek tabletet, eddig a legolcsóbb, de már használható elven a Redmi Pad SE 8+256 GB-ot néztem, de olvastam közben, hogy játékra nem igazán alkalmas, így inkább kitolva a keretet, milyen tabletet ajánlanátok ami:Legalább 11"-es kijelző és legalább 6 + 128 GB-os verzió.
Új, itthoni beszerzés és garancia.
Filmnézés, böngészés, játék.
Eddig a 70-80k-s környéket böngésztem, jó lenne max 100k alatt maradni.Amiket eddig találtam, 100 felett ott van a Xiaomi Pad 6 de ez már kicsit sok, 90-ért látom még elérhető Pad 5, esetleg 85 körül Galaxy Tab A9+ X210 128GB, esetleg más?
-
Lavar
aktív tag
Sziasztok,
eddig megvoltam tablet nélkül, és nem is annyira fontos, de néha kényelmes lenne ezzel tanulni, így csak is word, pdf, ppt fájlok olvasására szerintetek EZ megfelelő lehet?
Amit ebből látok most, hogy a ram kevés meg az akksi, de nem játszanék vele egyáltalán. Talán böngészés szinten is csak a prohardver. Nem is kerestem mást, mivel újonnan venném és minél olcsóbban. A 7" mérete is jó, ez még kényelmes.De ha erre is kevés inkább hagyom.
-
Lavar
aktív tag
Sziasztok, szülők rendeltek 53 ezerért, új, 1 év garival Samsung Galaxy Tab 3 7.0 T211 3G 8GB-ot.
Kérdésem, megér-e ez ennyit, és hogy mennyire megbízható, skype, viber?
Van más alternatíva, ha a legfontosabb feltétel az, hogy lehessen vele telefonálni?
Csak email-ek nézésére, meg skype, viberre lenne használva.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Home server / házi szerver építése
- E-roller topik
- EAFC 25
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mr. Y: Motoros sztorik #06
- Tőzsde és gazdaság
- Elemlámpa, zseblámpa
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7700 Processzor!
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest