Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- iPhone topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
mipityu
tag
válasz
motocoder
üzenetére
Nem.
Szvsz., csak azoknak fogyott el akik PP-lel fizettek. A többiek megkapják a védőfóliájukat :-)
Ha rendelsz teljes áron (most), akkor talán megkapod.
Én levettem a listámról ezt a céget. Az én ízlésemnek az ilyen cég komolytalan.Ja, és kb. 100x megkaptam tőlük a lemondó e-mailt. Ma reggel meguntam és elküldtem nekik a kérést, hogy állítsák már le. Én csak vagy 5-6x küldtem el. Abba is maradt a spam áradat tőlük (eddig is spam listán voltak).
-
mipityu
tag
válasz
motocoder
üzenetére
A Te beírásod alapján én is rendeltem tegnap egyet és nekem is jött a készlet elfogyásáról az e-mail.
Van egy olyan érzésem, hogy csak olyanok kaptunk ilyen e-mail-t, akik PP-vel fizettünk.
A többiek semmit sem kapnak :-)
Vagy Ők is egy védőfóliát.Én az e-mail alapján rögtön megindítottam a dispute-ot és néhány perce meg is jött az e-mail a PP-től és az ahappy-től is. Indítsd el Te is, nehogy ne kapd meg automatikusan a refundot.
-
tvamos
nagyúr
válasz
motocoder
üzenetére
Onda V712 Gorilla Glass...
Az az aHappyDeal ajanlat gyanusan olcso!
Hat nem tudom, hiheto-e, hogy belefer a USD 76 -ba Corning Gorilla uvege.
Raadasul se az arus, se az Onda sajat oldalan (ha ez az,) nem emlitik.
En kiirnam nagy beotukkel.Szerintem csak etetes!
-
xylevi
tag
válasz
motocoder
üzenetére
19-ert??? megbizhato ez az oldal? eddig nem nagyon hallottam rola...ez eleg olcso ezert a tabletert...en ugyanezt neztem ki kb. 2 hete, aztan keresgeltem mindenhol, hogy honnan tudnam billentyuzetes tokkal a legjobb arba megkapni...vegul az aliexpressre esett a valasztas ([link]), megbizhatonak tunik az elado...pont ma egy hete, hogy megrendeltem, mar fel is adta, a vege 34500 volt bill-es tokkal
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Assetto Corsa Competizione
- Path of Exile (ARPG)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Suzuki topik
- EAFC 26
- Proxmox VE
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- 2db x Green Cell UPS 2000VA 1200W teljesítményálló tartalék tápegység 2000VA 1200W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 32GB(4x8GB) G.Skill Trident Z RGB 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Dr.NX