- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
iref-h
tag
válasz
bogdanfy #71020 üzenetére
Szia!
Köszönöm válaszodat, valószínűleg ez lesz a végső megoldás. Tegnapelőtt du. még nagyon úgy nézett ki a dolog, hogy vissza cserélem a készüléket, de arra a következtetésre jutottam hogy átmenetileg külső tárhelyként formázva használom az SD-t, és a belső tárhelyről időnként átmentem a felszaporodott képeket, videókat, stb.
A tablet a feleségemé, a három napos reggeltől estig tartó tesztelés igencsak igénybe vette türelmét, most egy darabig hagyom nyugodni a dolgokat, de a particionálást később feltétlenül megcsinálom. -
Poplacsek
senior tag
válasz
bogdanfy #70713 üzenetére
Persze.
A váltásnál célszerű a paypalnál beállítani, hogy ne velük, hanem a saját bankoddal váltass, az minden esetben olcsóbbra jön ki. Nekem 40.881Ft ment le a számlámról..Dec 20. és Dec 23. között írták a szállítást, angliából mindig gyorsan ideérnek a cuccok, remélem most is így lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3357
- KIÁRUSÍTÁS - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station (akár 2x4K felbontás)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB COUGAR GAMING MX330-G 500W
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest