- Mobilinternet EU-n kívül, eSIM adatcsomagok használata
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Díjnyertes okosgyűrű érkezik júliusban
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mercutio_
félisten
válasz
Multi13 #45491 üzenetére
Még egy kérdés: Ez a frissítés tényleg ilyen rohadt lassan jön le, 12%-nál tartok 1 óra alatt? Ráadásul most épp server nem elérhető vagy timeout vagy valami ilyesmit dob.
Ja még valami eszembe jutott: Hol tudom beállítani, hogy ha a képernyő nem aktív, akkor is maradjon meg a wi-fi kapcsolat?
burny: Kösz az infót neked is.
-
Mercutio_
félisten
válasz
Multi13 #45455 üzenetére
Engem nem igazán vigasztal, hogy 2-3 nap alatt áthoznák valamelyik üzletből, amikor azért mentem a konkrét üzletbe, mert a rendszerük kiírta, hogy ott van készleten és én ott és akkor akartam letudni a vásárlást
Így mehettem át a Blahára a mammuttól, és simán megtörténhetett volna, hogy már ott sincs, pedig a rendszer jelzi, hogy igen.Quantum Kérdés: Lauchert cserélem Nova-ra, van valami frissítés amit előtte/utána még kell/lehet csinálni, valamint milyen ajánlott dolgok vannak amit érdemes feltenni?
-
atala
addikt
válasz
Multi13 #45279 üzenetére
Nincs mit. Én mindig ott veszek ilyen apróságokat. Fillérekért meg lehet kapni postaköltség nélkül. Igaz, várni kell rá 3-4 hetet. Két hungarocell közé rakta az eladó így nem sérült meg. Vettem egy 7 colosra is másik eladótól. Ő is hungarocell közé tette, de kicsúszott a sarka, és meg is törték az utazás alatt. De vissza lehet egyengetni, használható.
-
_seth_
veterán
válasz
Multi13 #45220 üzenetére
Elhoztuk a Diamond változatot, a cél egy ipad mini "klón" volt, a quantum sem rossz de ennek a burkolata jobb annál, remélhetőleg időtállóbb is lesz.
+ Csak fehér jöhetett szóbaNyomogatva egész gyors, a kijelző valóban nagyon jó. BT és HDMI nincs rajta de egydül a notin használom ritkán a hdmi kimenetet minden máshoz még a kábel sincs kibontva
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Le Mans Ultimate
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- alza vélemények - tapasztalatok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mobilinternet EU-n kívül, eSIM adatcsomagok használata
- sziku69: Szólánc.
- EAFC 25
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI Crosshair 17 HX Gamer notebook - i7 14700HX 64GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest