- iPhone topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Videón vagánykodik az ultrakecses Motorola Edge 70
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Érdekes eszközzel készül a HMD holnapra
- Október 14-től kapható a Telekom T Phone 3 Pro
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
TAKÍÍ
tag
NA találtam még egyet:[link]
Arnova 7c G2. Ez érdekes. mert fogad Sim kártyát is. ÉS Most hagyjuk IPS panelos nagy felbontású igényeimet.Elvileg az alapbaj hogy Android 2.3 fut rajta. Ez miért baj? Milyen hátrány ér ilyen estben? JA és ugye nem kell játék se video csak amiket mondtam. Arra gondolok elég lenne lehet ilyen is. Vagy mondjuk majd nem tudok rá bizonyos appokat föltenni, mert régi az Androidom? (egyébként csak zárójelben elsők között van a youtube video amin Android 4. 0 raknak rá.)
Itt jön elő a lámaságom: Itt a google nexus referencia tabletja. Jó Oké gyors GPS meg WIFi meg jó aksi minden szuper. DE igazándiból nem tudom mit várjak tőle. Nem tudom szoftveresen mitől lesz több jobb, mint egy sima Android 4.0 vagy 2.3 mitől lesz rosszabb. Nme tudom hogy abból a többől mit használnék ki és mit nem.... és ha gyengébb a verzió vajon elég lenne e vagy sem....
JA és akkor térkép meg bukta....valszeg korrigálták a hibát.....nem hinném hogy kamu lenne, amit írtak. ..hm..bár nem akarok nagy hacker lenni, de ha nekik sikerült letölteni vagy bárkinek anno. Mondjuk egy Budapest térképet. Az lehet keringhetne a neten.
Hiszen ez csak egy pár megás Fájl lenne. Bár nem tudom, de lehet ez már nem a legális kategória.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Garmin Forerunner 405 GPS óra
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3415 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3209, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest