-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
harry
veterán
válasz
bigrock #3534 üzenetére
Valamikor megpróbálok megnézni egy 10", 16:9-es képernyős tabletet, mert eddig csak iPad-et láttam 10"-ben, de mivel más a képarány, így nem tudom összehasonlítani, de az a méret nekem megfelelő lenne. Csak félek, a 16:9es nyújtott nem annyira, vagyis talán furán néz ki 10"-on.
-
Luissimo
veterán
válasz
bigrock #3502 üzenetére
ebből továbbra is az jön le, hogy az egyetlen NAGY előnye, a GYORSASÁGA.
Ezt nem is vitatom.
A kevésbé melegszik, és kisebb fogyasztás az ugyebár adott abból a másik tulajdonságából, hogy nincsenek benne mozgó alkatrészek.De ezeket a serpenyőbe téve és a másikba a méretét és az árát, nemhiszem hogy sokunknál nyomna a latban és átállnánk SSD-re.
Hacsak persze nem szakadt ránk a bank és a pénz nemszámít.
(egyébként meg nehogymár netudjam kivárni azt a szerencsétlen lassú wincsesztert !! )
Mindazonáltal egy 64 gigás SSD tároló, annyiba kerül, mint az én kici occcó kínai tablettácskám, amiben 2x4 giga tárolható, holvannak itt az ár-érték arányok ??
-
-
petipetya
nagyúr
válasz
bigrock #2708 üzenetére
bigrock
Szerintem nyugodtan vágj bele. Anno a netbookkal is így voltam, hogy elsőre úgysem tudtam megvenni a legjobb és legdrágább cuccot (másodszorra sem), ezért egy belépő szintű gépet szerváltam, majd rá 1 évre a dupla akkora tudásút vettem meg kicsit olcsóbban. A második noname volt, azóta is jól szuperál.wwhy
A gugli fordító segítségével váltottunk pár szót az eladóval, ezt írta:
"Dear petipetya,
Hi! No problem. Your item has been dispatched and it should arrive shortly.
- e-cloud"
Ezek szerint hamarosan megérkezik a cucc.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bontatlan SteelSeries QcK 3XL egérpad
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Xiaomi Redmi 9A 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest