- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Kedden érkezik a Galaxy S25 Edge
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
maláj
addikt
válasz
Elek23Elek23 #28321 üzenetére
25-30 talicska sóder amit tudok ajánlani
-
spiritex
veterán
válasz
Én nagyon tudom ajánlani a 25-27e-be kerülő Ainol NOVO7 Crystal-t, de az kintről van, és csak kockázat-bevállalósaknak való.
-
z0d1AK
nagyúr
válasz
Hohóóó, de jót nevettem a hozzászólásodon. Nexus 7-hez hasonló minőséget szeretnél, annak árának harmadáért?
25-30 körül teljesítményben, minőségben és támogatásban sem fogsz találni olyat, ami megközelíti a Nexus 7-et. Ha Nexus 7 közeli élményre van szükséged, akkor esetleg nézd meg az Acer Iconia Tab A110-et, az olcsóbb, de hasonló hardverrel rendelkezik, mint a Nexus 7. Szolidabb hardverrel, de hasonló minőséggel meg Galaxy Tab 2 7.0. De mind a három készülék 60 ezer alatt nem igazán vehető meg kiskerben újonnan... -
Shoo
senior tag
válasz
Elek23Elek23 #14308 üzenetére
Hali!
Rockerman pár napja, én meg épp a mai napon rendeltünk ilyen hardverrel tabletet. Ajánlani tudom a Slatedroid.com fórumot ahol folyamatosan foglalkoznak ezekkel a gépekkel.
Ha gondolod várd meg míg megkapjuk (bár az lehet hogy lesz még 3 hét is) és elmondjuk a tapasztalatot. Bár nem ugyan az a termék, de a hasonlóak. -
kelzsoca
félisten
válasz
Elek23Elek23 #14308 üzenetére
Egy még nem kapható készülékről nehéz bármit is mondani, specifikációk alapján jónak tűnik, de hogy a valós életben, és nem papíron hogyan-miként fog teljesíteni (továbbá milyen minőségű anyagokból készül, milyen az összeszerelés minősége) megint más kérdés, aztán kifoghatsz még hibás darabot is (vagy eleve darabokban/törötten érkezik..) kína nem éppen a szomszédban van, oda vissza is kell juttatni, ami +költség, a javításra vagy cserére várni kell akár 1 hónapot vagy többet is (lehetnek kivételek persze)
Illetve a küldeményt még az országba érkezéskor is megfoghatják, ez megint +költség, a végén ott jársz hogy egy ~50k körül megvásárolt eszköz már ~70k körül fog fájni, és akkor a garancia a support stb.. sehol sincs. -
tjb007
nagyúr
válasz
Elek23Elek23 #14305 üzenetére
Azért kell rá várni mert még nem jelent meg, ez csak ilyen elővásárlás.
Mondjuk azt nem tudom, hogy mire szeretnéd használni de ha "sürgősen" kell akkor tudom ajánlani a hardveresen igaz gyengébb de hazai garanciával és támogatással rendelkező WayteQ xTAB-100is -t és a ConCorde tab 9.7 IPS -t. -
tjb007
nagyúr
válasz
Elek23Elek23 #14296 üzenetére
Parancsolj: [link]
Igaz várni kell még rá kb. két hetet de legalább olcsóbban megkapod.
(#14298) pinnacle
Általában ezek a tokok univerzálisak, azaz az összes 9,7 -et tablethez jók (főleg ha még állítani is lehet rajta).
"Mi a helyzet a WayteQ 100S vs. WayteQ 100is-el?"
Milyen értelemben ?
(#14302) Lakaska
A szokásos Allwinner A10 -es kínai tablet, ha nincs elrontva a szoftveres része és nincsenek nagy elvásásaid akkor megfelelő lehet számodra.
Mondjuk ahogy nézem ez GPS -ként van hirdetve de ez már csak egy plusz ami a tartozékkínálatban jelenik meg. -
nightmare13
őstag
válasz
Elek23Elek23 #14296 üzenetére
Akkor marad a szolgáltatónál valami drágább előfizetéssel vett tábla... Nekem is sok minden kell, csak 50 körül olyan gép, ami neked kéne, nem létezik szerintem.
-
tjb007
nagyúr
válasz
Elek23Elek23 #14288 üzenetére
Kétmagos, beépített GPS/Bluetooth/3G/LTE modemeset nem, főleg nem olcsóbban mint amit kinéztél (szállítással együtt 70000 forint felett lenne, ha garancia is kell akkor meg még plusz 40/60 dollár).
-
tjb007
nagyúr
válasz
Elek23Elek23 #14283 üzenetére
Nem az de:
- ez egy használt, az eladó által felújított és/vagy bemutatódarab (amik kozmetikai hibásak lehetnek) amire semmiféle garancia nincs
- AT&T függő
- az LTE Európában nem fog működni
- ICS frissítést hivatalosan nem fog kapniÖsszefoglalva: nem rossz de ha elromlik akkor sok mindent nem tudsz majd kezdeni vele.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Autós topik
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Milyen alaplapot vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kedden érkezik a Galaxy S25 Edge
- További aktív témák...
- Apple iPhone X, 256GB, Kártyafüggetlen
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M I5 12400F 32GB DDR5 512GB SSD X 4060 8GB SPIRIT OF GAMER CLONE 3 Chieftec600W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged