- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Nem lett arányos a fogyókúra
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
foxi69
tag
Az XPAD jó gép. Amit alapból tud, az teljesen rendben van nála (WIFI-s net hibátlan, multimédia kiváló). A terméktámogatásán kellene javítani. Kiegészíteni a tartozékokat egy USB OTG adapterrel (kábellel), hogy tudjon USB-s eszközöket és mobilnetes sticket kezelni.
Chaser
Valóban "szenvedek", mert kínai beszerzési forráson kívül nem jött ötlet másra. Ha tudsz valamit ne tartsd magadban, bátran tegyél be egy linket és vége a "szenvedésnek".
A gép jó (ezt egy pillanatig sem vonta kétségbe senki), a support pedig vacak. Ígéretek alapján nehéz bármit is működtetni, így nem fogadnék augusztusi frissítésre és a hiányzó tartozék gyors pótlására sem (2 hét alatt nem sikerült a Wayteqnek érdemben semmit sem lépni, a mobilstickes kompatibilitási vizsgálat is csak "folyamatban"). Lehetne ebből a cuccból ár/érték bajnok is, de ehhez a cég részéről más hozzáállás kellene.
-
Chaser
legenda
Egy tag szenved itt az otg kábel miatt, más még nem panaszkodott túlzottan
Nem tudom mit olvastál, minden eddigi tesztben is pozitívan nyilatkoznak róla, az itteni tulajok is elégedettek pár kivételtől. 45k vagy alatta, magyar gari, mi kell még? Jah a kábel, azt majd lassan mellékelik ha minden igaz, ezért nem vettem még én se, és megvárom a 2.3-at amit aug-ra ígérnek. Talán az ára is finomodik még.
-
Exelsior
őstag
Wayteq xpad-70-ról lehet rosszakat halottál, én csak ajánlani tudom. a mali 400 gpu elég durván megdobja a 3d-s részét a tábletnek. De a proicja sem gyenge habár nem tegra de amire kell arra bőven elég. van több sensora is nem csak egy. De te tudod.
a gameloft-os játékokat lazán viszi de még a tegrásokat is. nálam mennek. -
Pantok
aktív tag
Kétlem hogy fém háza lenne, erőteljesen műanyagnak néz ki. A videó alapján még a doboz is egész igényes, ez a termék legalább csak egy néven fut.
Androidot meg...nemtom. Ők 2.2-t írnak, de a videón mintha 2.3-on menne rajta.
Az hogy lesz rá 2.3 az szinte biztos, gondolom (miert ne?)
Nekem csupán a háza/gombjai nem tetszenek, egyébként meg ha most nem másra menne a pénz, egy ilyen ainol illetve egy galaxy tab között vacilálnék most is. -
Pantok
aktív tag
A gari bizony jó, de én így is csak nagyon nehezen akarom elküldeni/eladni, szeretem használni aztán mindig csak "majd holnap"-ozok
Hát mit ne mondjak én nem leltem semmi féle hosszú távú szórakoztatást ezekben az android játékokban, se dropadon amin jól futottak, sem ezen. Telefongémek, buszmegállóban játszani.
Ha bevállalós kedvedben vagy Ainol Novo8
Ez lett volna az én következő áldozatom ha nem kéne másra a tőke, marhanagy felbontás, erősebb hardware, +1 col a képernyőn, trackball.
-
Pantok
aktív tag
Hát a gomb miatt vettem le az eredeti árából de mire visszajön (gondolom kb 1 hónap) valószínűleg az eredeti ár már nem lesz versenyképes az akkori kínaival, bár mindig megvannak az előnyei a közvetlen vásárlásnak. (Pl nem kapsz rossz gombú gépet
)
De nagy különbség nem lesz árban, jó ha ugyanennyi lesz.Az az új Dropad nagyon menőnek tűnik, csak tapasztalat hiányzik, illetve a nagyon erős felhasználó support, az A8-nak millió hibája van, csak a support tette azzá ami.
Bár részemröl ezalatt az 1024x600-as felbontás alatt már semmi nem jöhet szóba. (Edit: xdx meg kell hagyni hogy ha 3d játékra veszed a gépet a felbontás nem jelent szinte semmit, azokat szerintem semmiben nem teszi szebbé jobbá. 2d-t persze igen, angry birds eddig a legszebb ezen volt)
-
Saccco
nagyúr
A Dropad A8X-et nézted?
-
Pantok
aktív tag
Nekem van egy SenseV7-em kéznél, elvárásaidnak mindenben megfelel a gameloft játékokat leszámítva, játékokban nem nagy májer, videólejátszásban annál inkább.
Netezéskor, olvasáskor, képnézéskor a nagyobb felbontás teljesen másik szintre emeli a gépet. Belátási szögei 3 irányból jók, 1 irányból szar, rena nemtudom hogy teljesít itt.
Lassan küldöm vissza kínába gariztatni a rossz gombja miatt (a 3 ból egy gombja rossz volt) aztán valószínűleg eladom és beérem egy e-inkes olvasóval, de eléggé jó kis gép. Edit: Szoftverileg elég szar egyelőre, idővel ez is javul persze, ha jól tudom már van rá cyanogenmod fw, de én nem próbáltam mert kivették belőle a cuccot amitöl olyan jó volt videólejátszásban
Ja és flashben sem épp király, bár én nem láttam még szépen működő flasht kínain. (egyáltalán minek nektek flash? mit csináltok vele?)
-
hun_gery
aktív tag
a 2 utolsó, amit linkeltél, Rena3. (v1, v3) slatedroid rena fórumsegít. Nekem lagzott a Gangstar, meg a modern combat is, de kegyetlenül, sőt pendrive-ról az sd filmek is. (belső flash-ről kevésbé). Egy laghalom az egész cucc, de lehet, hogy az újabb fw orvosolta.
Üzemideje jó, sőt nagyon jó, képernyő kínai viszonylatban nem rossz, érzékeny, egyenletesen megvilágított.
A hirdetésben GYÁRTÓI garancia szerepel, nem tudom, hogy ha baja van, ki küldi vissza Kínába...
55-ért nem árt, ha ő, mert merimobiles, aliexpress, dealextreme tele van rena3-al 220usd körül...Dropad a8, Herotab C8, vagy haipad m7++ szerintem jobb barátod lehet, legalábbis ami a közösségi támogatást illeti...
Ha érdekel, van egy eladó tabletem, ez, de ez már privátba való
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Formula-1
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- AliExpress tapasztalatok
- Milyen TV-t vegyek?
- Autós topik
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Renault, Dacia topik
- További aktív témák...
- iPad 8th. 32GB Cellular Független Karcmentes/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4300
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / 4. generáció / Asztroszürke / Wifi + Cellular / 512GB / Garancia
- újszerű iPad Pro 11" (3. generációs) (2021) M1 chip Wi-Fi 128GB silver ezüst Apple
- iPad Pro M2 12,9 wifi hibátlan 5 hónapos
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO Fekete/Platinafehér Gamer Szék
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- AKCIÓ! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA MSI 650W
- Phanteks NV5 MK2 White (PH-NV523TG DMW02)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest