Hirdetés
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Az iPhone 17 gáncsolta el a Galaxy S26 Prót?
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
tybsen
addikt
A készülék nyelve átállítható magyarra. 🙂
Hogy mikor érkezik a készülék azt látod a megrendeléskor (az én esetemben nem mérvadó, mert nem Magyarországon lakom).
Ha valamilyen kérdésed van, szívesen segítek,, keress meg privátban nyugodtan, hogy ne offoljuk szét a topikot.

-
tybsen
addikt
Én amazon.de-ről ezt a chromebook plus Cx34-et javaslom. Ez a legolcsóbb Chromebook plus, szerintem ha megfelelő, akkor ne sokat gondolkozz (ezt én már megtettem annak idején a vásárlásom előtt rengeteg tesztet nézve stb
), mert valószínűleg ma véget ér az akció vagy legkésőbb holnap.Persze mindig lesz újra és újra ilyen áron de ha sürgősen kell akkor érdemes lecsapni rá minél előbb. Hátrány maximum a kijelző felbontása (1080p) es hogy csak ips. Hangszóró és billentyűzet és a műanyag ház lehetne persze jobb. 8GB RAM és i3 processzor chromebook-nál bőven elég átlagos felhasználásra. Persze lehet jobbakat is kapni akkor nézz esetleg Chromebook plus modelleket, de ár-érték szempontjából ez a modell erősen ajanlott. Frissítés pedig valami 2031-ig érkezik vagy valahogy így.
Olcsobban is vannak amúgy, 4GB RAM modellek, az is elég lehet egyébként, de altalaban a gyenge celeron processzorok miatt én nem ajánlom. -
Dr.NX
Topikgazda
Hát szerintem maradjatok a laptopnál.
Az olcsó megoldások, pl. Bluetoothos billentyűzetek minden, csak nem klafa.
A jó megoldások (pl. Samsung) meg annyiba kerülnek, mint amennyit szánnál az egészre, és igazából még azok sem mindenhol jók, mert míg a laptop zsanérja akkor is tartja a kijelzőt, ha az öledben van a laptop, a tableté nyeklik-nyaklik, ha nem az asztalon van.
Chromebook esetleg? Az sem Windows.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Milyen TV-t vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Billiós befektetéssel bővül a Samsung magyarországi akkugyára
- Lexus, Toyota topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- TCL LCD és LED TV-k
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Új, bontatlan iPad 11 2025 Wifi, üzletből, apple gyártói garanciával
- "ÚJ ÁLLAPOT" iPad Pro 12.9 + Apple Pencil 2 + Smart Folio tok
- IPAD AIR 5 ( M1 )64GB WIFI+CELLULAR (5G ) , KÉK, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL
- Új Teclast T65 Max tablet pc táblagép 4G 13+ IPS 8/256GB
- Bomba ár! HP Elite X2 1013 G3 - i7-8650U I 16GB I 512SSD I 13" 3K Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Apple iPhone 15 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia / 98% akku
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3921, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z790 i9 14900K 32GB DDR4 1TB SSD RTX 2080Ti 11GB Montech Air 1000 Lite 700W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

), mert valószínűleg ma véget ér az akció vagy legkésőbb holnap.
Dr.NX