Hirdetés
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Telekom mobilszolgáltatások
- A középkategória egyik legjobb vétele - Dreame L40 Ultra AE
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
foxi69
tag
Köszönöm, ezt néztem én is. Nem írnak rosszakat. 3G támogatás és a GPS is működik, nekem ezek lennének a fontosak meg persze a flash lejátszás. Saját célra lehet beújítok egy ilyet, de lehet, hogy egy Samsung Galaxy Tab 1000 lesz trééktől 75k-ért a megoldás. Mégis hazai szervizháttér van mögötte...
-
Pantok
aktív tag
Nemtaláltam egyelőre helyet custom romokkal, és a rootolást se néztem még meg de mintha azt hallotam volna hogy már elintézték.
Teljes market megy az enyémen, mindent megtalál, skype-ot is (amit a sovány-market-ek nem szoktat) persze az ettöl függetlenül nem működik de azért ottvan.
-
Peat;)
veterán
Szerintem ugyanaz a gyártó, drágább de a kijelző is jobb +gps: [link]
Ha elég lenne a 800*480 és nem fontos a gps akkor sokkal olcsóbban az előző modelljük szerintem jobban megéri: [link]Szerintem most nagyon beindult a kínai dömping, ideje volt. Lehet érdemes lenne várni amíg rájuk kerül a tabletekre szánt 3-as android.
-
Pantok
aktív tag
Jómagam mangát olvasnék a gépemen és tapasztalatbol sovány rá sajnos. (legalábbis eléggé nyögvenyelőssé teszi, pedig pont az ellenkezőjét akarom elérni)
Amcsi képregényt meg se mernék próbálni egy ilyenen, szerencsére nem olvasok olyat de azoknak a betűméret/sűrűségével a szemem kifolyna.
Gondolom akinek nincsenek ilyen specifikus kívánságai a géptől annak ez eléggé tuti vétel, veri a Rena3-at amennyire látom. (bár ez biztos megint nehéz lesz mint egy tégla, de én azt szerettem )
Láttam az 5 pontos érintést de elég masszívan hidegen hagy, nem látom semmiféle hasznát 3nál többnek, és a harmadik is 98%-ban fölösleges. -
Saccco
nagyúr
Nekem tetszik, főleg a szálcsiszolt hátlap jó.

220 usd teljesen jó ár ~40eFt, ha nem fogják meg a vámon. De mivel úgyis alacsonyabb értéket írnak rá elfogás esetén is megúszható a dolog 4-5eFt-ból.
szerk:
Hm az Archos 70 tényleg jó áron elérhető.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- GoodSpeed: A RAMválság és annak lehetséges hatásai
- Pánik a memóriapiacon
- BestBuy topik
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Lexus, Toyota topik
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Lenovo Tab M10 Plus 3rd gen. TB128XU + Lenovo Folio Case
- Microsoft Surface Go 2 m3-8100Y 8GB 128GB 1 év garancia
- Panasonic Toughbook CF-33- Ütésálló tablet - I5 7200u - Több darab
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite 64GB,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
- iPad Pro M2 11" hibátlan dobozos 2026.11.22. iStyle jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 13 mini emelt kapacitású 2520mAh diagnosztizálható akkumulátor, +ajándék ragasztó
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3022, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3943, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Cooler Master 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

Dr.NX