- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Na! Ez egy JÓ utólagos autós fejegység - Minix CP89-HD
- Telekom mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Mobil flották
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Akciófigyelő: Jelentősen olcsóbban nyit az Ulefone új mindenese
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- VoLTE/VoWiFi
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
foxi69
tag
Köszönöm, ezt néztem én is. Nem írnak rosszakat. 3G támogatás és a GPS is működik, nekem ezek lennének a fontosak meg persze a flash lejátszás. Saját célra lehet beújítok egy ilyet, de lehet, hogy egy Samsung Galaxy Tab 1000 lesz trééktől 75k-ért a megoldás. Mégis hazai szervizháttér van mögötte...
-
Pantok
aktív tag
Nemtaláltam egyelőre helyet custom romokkal, és a rootolást se néztem még meg de mintha azt hallotam volna hogy már elintézték.
Teljes market megy az enyémen, mindent megtalál, skype-ot is (amit a sovány-market-ek nem szoktat) persze az ettöl függetlenül nem működik de azért ottvan.
-
Peat;)
veterán
Szerintem ugyanaz a gyártó, drágább de a kijelző is jobb +gps: [link]
Ha elég lenne a 800*480 és nem fontos a gps akkor sokkal olcsóbban az előző modelljük szerintem jobban megéri: [link]Szerintem most nagyon beindult a kínai dömping, ideje volt. Lehet érdemes lenne várni amíg rájuk kerül a tabletekre szánt 3-as android.
-
Pantok
aktív tag
Jómagam mangát olvasnék a gépemen és tapasztalatbol sovány rá sajnos. (legalábbis eléggé nyögvenyelőssé teszi, pedig pont az ellenkezőjét akarom elérni)
Amcsi képregényt meg se mernék próbálni egy ilyenen, szerencsére nem olvasok olyat de azoknak a betűméret/sűrűségével a szemem kifolyna.
Gondolom akinek nincsenek ilyen specifikus kívánságai a géptől annak ez eléggé tuti vétel, veri a Rena3-at amennyire látom. (bár ez biztos megint nehéz lesz mint egy tégla, de én azt szerettem )
Láttam az 5 pontos érintést de elég masszívan hidegen hagy, nem látom semmiféle hasznát 3nál többnek, és a harmadik is 98%-ban fölösleges. -
Saccco
nagyúr
Nekem tetszik, főleg a szálcsiszolt hátlap jó.
220 usd teljesen jó ár ~40eFt, ha nem fogják meg a vámon. De mivel úgyis alacsonyabb értéket írnak rá elfogás esetén is megúszható a dolog 4-5eFt-ból.
szerk:
Hm az Archos 70 tényleg jó áron elérhető.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Elektromos autók - motorok
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Hardcore café
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Nintendo Switch bazár (Okosított Nintendo Switch konzolok, játékok, tartozékok)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest