-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
foxi69
tag
"Az OTG kapcsolat megfelelő adapter esetén (Fontos, hogy az adapter is OTG kompatibilis legyen. Az nem elég, hogy egy mini USB apa és egy USB anya csatlakozás van kialakítva, megfelelő bekötésnek is meg kell lennie) működőképes. A 3G modemek esetében, nem minden modemmel kompatibilis a készülék. Ez minden Android-os tabletre igaz. A kompatibilitási vizsgálat folyamatban van. Amint ennek végére érünk honlapunkon közzétesszük a kompatibilis modemek listáját."
Wayteq válasza. A gondom ezzel csak az, hogy semmivel sem jutottam közelebb a megoldáshoz.
-
foxi69
tag
Írtam nekik.
1. A "bővebb" használati sem foglalkozik vele.
2. Nem működik.Nálam ez simán a kamu kategória.
Kezd olyan érzésem lenni, hogy egy kínai csodával (kinti rendeléssel) sem jártam volna rosszabbul. Egész jó fórumok alakultak már ki, ahol mindenre van megoldás a népszerűbb kínai cuccoknál.
Én vettem egy Mo-on hivatalosan forgalmazott terméket, aminek a meghirdetett funkciói egy mezei felhasználónak nem elérhetőek. Ezt nagyon nem gondolom korrektnek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- Apple iPad mini 6. Generáció , 64 GB , Kártyafüggetlen
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / 4. generáció / Asztroszürke / Wifi + Cellular / 512GB / Garancia
- MacSzerez.com - iPad / 7. generáció / Ezüst / 128GB / Wifi / Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A5 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Ryzen 9 9950X3D Processzor! 16Mag-32Szál!
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Vásárolj okosan, fizess kényelmesen!
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest