Hirdetés
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Megérkezett Magyarországra a Poco F8 Pro is
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- iPhone topik
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
leeann
csendes tag
válasz
Brain75
üzenetére
Sikerült megmenteni. Lefotóztam azt a nyavajást, ami belement. Azt hittem szívbajt kapok, mikor megláttam. Remélem nem lesz baja a csatlakozónak, mert ez valamilyen speciális végű (40 pin vagy hasonló), gondolom nem könnyű beszerezni.
És ebből milyen tanulságot kell levonjak? Ne csatlakoztassam 4 éves számítógéphez az USB-t?
Akárhogy is, nagyon köszönöm ezt a villámgyors segítséget!
-
Exelsior
őstag
-
Exelsior
őstag
válasz
Brain75
üzenetére
akkor már engemet is érdekelne mert a csomagbol kimaradt
nekem most a USB MASS storage nem müködik asztali gépen win 7-en. laptopon felismerte rendesen és ott is win 7 van. meg elég idegesitő hogy van belső 4 gigád de szinte minden program rá erőltete hogy SD kártya kell neki. Játékok stb. -
foxi69
tag
válasz
Brain75
üzenetére
Örülök neki, használd egészséggel.
Ezek szerint elképzelhető, hogy az én mini USB OTG adapterem nem jó (mondjuk kipróbálni nem tudom, így vakon elhiszem). Akkor visszatértem az alapproblémámhoz, hogy honnan tudok ilyet Mo-on beszerezni, ami tuti működik is?Engem mondjuk egyre jobban zavar ezek után, hogy egy 1,10 USD/db áron postaköltséggel beszerezhető tartozék hiányában a gép nem használható teljes értékűként.
Kb. most így értékelnék 5-ös skálán:
Wayteq XPAD 70 - 4,5
Wayteq support - 1,5 (korábbi e-mailes érdeklődésemre legalább válaszoltak, bár a megoldáshoz való közelítés 0).
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Sweet.tv - internetes TV
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Megérkezett Magyarországra a Poco F8 Pro is
- Projektor topic
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- OLED TV topic
- Vicces képek
- Milyen TV-t vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Apple Pencil 1. generáció / Apple Pencil 2. generáció / Apple Pencil Pro OEM és gyári dobozos kivi
- Panasonic Toughbook CF-33- Ütésálló tablet - I5 7200u - Több darab
- iPad Smart Keyboard iPad Pro M4 12,9 hibátlan!
- ÚJ! BONTATLAN! Ipad Mini 6 Wifi + Cellular 256GB(független)
- Bomba ár! HP Elite X2 1013 G3 - i7-8650U I 16GB I 512SSD I 13" 3K Touch I Cam I W11 I Garancia!
- AM 5 procik! Kèszleten! Kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj!
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 13 2020 M1 8GB 256GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3555,100% Akkumulátor
- 205km-t futott! Dualtron Togo limited elektromos roller
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
nekem most a USB MASS storage nem müködik asztali gépen win 7-en. laptopon felismerte rendesen és ott is win 7 van. meg elég idegesitő hogy van belső 4 gigád de szinte minden program rá erőltete hogy SD kártya kell neki. Játékok stb.
Ezek szerint elképzelhető, hogy az én mini USB OTG adapterem nem jó (mondjuk kipróbálni nem tudom, így vakon elhiszem). Akkor visszatértem az alapproblémámhoz, hogy honnan tudok ilyet Mo-on beszerezni, ami tuti működik is?
Dr.NX