Hirdetés
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
szponzor
senior tag
válasz
AndrisBoy
üzenetére
Ahogy írták is, Android is megfelelően kezeli ezeket a perifériákat.
GPS-nél nem tudom, hogy melyik szoftver tud ilyeneket megjeleníteni, talán iGO, de nem vagyok benne biztos.
Tartóból biztos van rá valami univerzális állítható megoldás, csak ezek már nem olyan kis készülékek, kátyús úton szerintem könnyen leeshet tartóval együtt az ablakról.
Szerintem elsősorban menj be egy T-Mobile-ba, ott ki van rakva általában a Huawei Ideos S7 Slim, amivel a GPS-es dolgokat meg tudod oldani, továbbá azon látod, hogy elég neked az a méret vagy nagyobb kell. Ha hordozhatóság a szempont, akkor szerintem a 7"-os az ideális.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Microsoft Surface Go 2 m3-8100Y 8GB 128GB 1 év garancia
- Új Teclast T65 Max tablet pc táblagép 4G 13+ IPS 8/256GB
- újszerű iPad 2021 (9. generációs) Wi Fi + cellular 64GB asztroszürke space gray Apple
- IPAD PRO 12.9" 2. GEN 256GB Wifi+CELLULAR, ÜZLETBŐl, GARANCIÁVAl, 27% ÁFÁS
- Microsoft Surface Go 2 m3-8100Y 8GB 128GB 4G LTE 1 év garancia
- HP EliteDesk 800 G5 DM Desktop Mini - Intel Core i5-9500T 16GB 256GB SSD (utolsó darab) (ELKELT)
- Dell Precision 7560 - Intel Core i9-11950H RTX A5000 64GB 1TB SSD FHD (ELKELTEK)
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 3070Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro 128GB Desert -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS945, 92% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Dr.NX