Hirdetés
- iPhone topik
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Telefonjavítás, szerviz
- Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. december
Új hozzászólás Aktív témák
-
-Maci-
addikt
válasz
petymeg
üzenetére
Valószínű a kislányoknak tök mindegy melyiket veszed.
Elég e a 4GB ram?
Ezt így én még nem tudom. De néztem sok yt videot mindegyik szóbabforgó tabbal. Nem láttam különösebb kivetnivalókat. Napi használat még nem volt, csak alaposan belaktam.
Plusz egy jó ideig az Android fejlesztésének fő szála volt, hogy minél gyengébb hardware mellett is a lehető leggyorsabb legyen.
Továbbá (na most borítom a nyakamba a sz*ros vödröt) az alkalmazások között rengeteg kiegészítő szolgáltatást letiltottam.
Windows link, gaming hub, szülői felügyelet, mandarin nyelvi fordítás.... Stb. Szóval amiket én biztosan nem fogok gasználni EZEN a tableten. Most jön a "akkor minek vettéll samsungot idióta?!" : Az S-pen és funkciói miatt. 

Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Keresünk Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 FE
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 32GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 - TOUCH
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Zalman Z1 Plus Cooler Master 750W
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
- Apple iPhone 16e 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Windows link, gaming hub, szülői felügyelet, mandarin nyelvi fordítás.... Stb. Szóval amiket én biztosan nem fogok gasználni EZEN a tableten. Most jön a "akkor minek vettéll samsungot idióta?!" : Az S-pen és funkciói miatt. 
Dr.NX