Hirdetés
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Zenés mobilokkal készülhet a HMD
- OnePlus 9 Pro - gyorsulási futam
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
cidalain
veterán
válasz
dbocskai #88900 üzenetére
Nem hullik el az Android 2 év után.
Az A7 sose volt csúcstablet, pláne a 3 GB rammal. (Telóról nem tudok nyilatkozni, sose volt Samu mobilom.) Azért ennek a tabnak egy böngészőt ma is el kéne vinnie szaggatásmentesen. Toljál neki egy factory resetet, aztán ha utána jó lesz, akkor nyertél újabb 1-2 évet, és 150-200 ropit...
Egy a lényeg: ne pakolgassátok tele semmire sem jó appokkal. A "gyereknek játékra" ne az legyen, hogy napi 3-4 új frincfrancot letölt a storeból kipróbálni -
bostone
addikt
válasz
dbocskai #88900 üzenetére
Az Apple a múlt héten emelt árat...
Ha valahol találsz iPad 9-et 130 körül, azt meg kell venni. 64-es alaptárhely, nem bővíthető, GPS modul csak a hálózatos példányokban.Realme, Nokia, Samsung belföldi forgalmazóktól 80-tól fölfelé. A Nokia és a Samsung valószínűleg kap támogatást. Samsungról tudok beszámolni, hogy legalább 5 évig biztonsági frissítések érkeznek.
Lenovo tabokat valamiért sosem kedveltem. Amelyik nálam járt nehézkesnek éreztem a szoftvert és a kijelző sem tetszett. Más igényeit kielégítheti.Ha a böngésző lassú, lehet egy másik böngésző segíthet megoldani a lassulást.
-
Somatom
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Microsoft Surface Go
- Apple iPad (2017) 9,7 Wi-Fi + 4G Cellular 32GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Bomba ár! HP X2 210 G2 Tab - Intel Quad Z8350 I 2-4GB I 32-64SSD I 10,1" TOUCH I Cam I W10 I Gar
- Xiaomi Redmi Pad Pro 6GB/128GB + érintő ceruza + tok
- Samsung Galaxy TAB S6 Lite - 64 gb + 64GB + Billentyűzet - Wifi + LTE