Hirdetés
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Mobil flották
- Yettel topik
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. december
Új hozzászólás Aktív témák
-
Norby-007
tag
válasz
lifehacker
üzenetére
Szia,
Alldocube-ot semmiképpen nem javaslom. Én idén februárban vettem egy m5x-et a banggoodról 179 $-ért, tök jó volt amíg működött, ez kb szeptember magassága volt. Ekkortól nem ment rajta a wifi és a bluetooth valamint olyan szinten melegedni kezdett, hogy egy tojást meg lehetett volna rajta sütni. Nem küldtem ki javításra, de a banggood visszaadta a felét az árának. Én ekkor döntöttem úgy, hogy soha többet nem veszek Kínából tabletet és telefont sem.
Viszont most kellene egy tablet és sajnos idehaza ugyanezekkel az opciókkal bíró masinák 100 ropinál kdezdődnek
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- SzuperÁron! 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia - hajszálrepedt
- Samsung Galaxy Tab S10 Plus 256GB 2027.11.03. gyártói jótállás+Dexnor billentyűzet
- iPad mini 5 Wi-fi 64 GB
- Eladó Microsoft Surface Pro 9 i7 16GB ram 2TB ssd + Microsoft Surface Dock 2
- Surface GO 1, 2, 3 - PRO 8, 9,10, 11, X Magyar Világító Billentyűzet
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- 0% THM 4 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Dr.NX