Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- One mobilszolgáltatások
- Honor 500-ak részletesen, minden színben
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
cidalain
veterán
válasz
felsatan
üzenetére
informatikus úgy gondolkodik, hogy órabér átlag 5000 Ft.
... ha alkalmassá tudom tenni 10k-ból ... ha nem akkor veszek másikat ...
ez feltételezi, hogy két óra alatt megoldom. ha nem sikerül, akkor buktam 10k-t az új tablet árából, mert csinálhattam volna olyan melót is 5000/óra áron, ami valós bevételt teremt. de adott esetben ha 2-3 órákat fórumozok a halott linkek megtalálásával, vagy helyette 3 órát keresgetem és hívogatom a szervizeket (akik folyamatosan nem vállalják), akkor ugyanott vagyok, mint ahonnan elindultam, csak elvertem 5 órát a semmire.
ha ehelyett dolgozok, akkor 25-öt keresek. jééé pont egy új tablet ára.persze kicsit kisarkítva van ez, ha otthon magamnak szarakodom valamivel délután/este pl, akkor ahelyett most biztos nem végeznék pénztermelő melót, hanem mondjuk pihennék, gyerekekkel játszanék (mostanság ez többet jelent mint a plusz pénz, mert pénzt tudok keresni később is, de 10 év múlva nem tudok játszani az apró gyerekeimmel). de ez nem volt mindig így, volt amikor hajnalig fejlesztettem, mert úgy esett jól...
de egyébként lassan már mindenben így gondolkodok. pl szobafestés. nekem 3-4 nap. persze szabadság. eszközeim nem olyan jók. gyakorlatom sem olyan jó mint egy szakinak. sokallom e ha egy szobát 35-ért ken ki? igen. meg tudom csinálni olcsóbban? ha csak az anyagárat nézem igen, de nem lesz olyan szép, de vállalható. okés, megcsinálom? nem. mert közben a szabi meg bevételkiesést okoz, ami viszont összemérhető a szobafestő bérével. a végeredmény az, hogy szakit hívok. persze azért néha nem, á csak kis előszoba, megoldom. és a végén az jön ki, hogy elfáradtam, látom, hogy lehetett volna szebben, és úgy anyagilag sem jártam jobban -> szakit kellett volna hívni

Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gumi és felni topik
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Autós topik
- Sweet.tv - internetes TV
- PlayStation 5
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Microsoft Surface Go 2 m3-8100Y 8GB 128GB 1 év garancia
- Új, bontatlan iPad 11 2025 Wifi, üzletből, apple gyártói garanciával
- Panasonic Toughbook CF-20 - MK2 - I5-7Y57 - Billentyűzettel - Több darab
- Apple iPad 9th Gen 256GB, Wi-Fi+Cellular, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPad Pro M2 11" hibátlan dobozos 2026.11.22. iStyle jótállás
- Lenovo X13 Thinkpad Gen2 WUXGA IPS i5-1145G7 16GB RAM 256GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3735, 100% Akkumulátor
- AKCIÓ! HP Victus Gaming 16-S0017NH 16 notebook - R5 7640HS 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4050 6GB WIN1
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Dr.NX