- Yettel topik
- Magisk
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Hiánypótló funkciót vezet be a Nothing
- Google Pixel topik
- Október 14-től kapható a Telekom T Phone 3 Pro
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Érdekes eszközzel készül a HMD holnapra
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
maxime
csendes tag
válasz
nextman #61783 üzenetére
Igen, miután megvettem az SD kártyát, és nem települt rá semmi, elkezdtem a netet böngészni, és kiderült, hogy nem is fogom tudni erre használni.
Pedig, hogy reklámozzák, hogy ennyivel meg ennyivel bővíthető a tárhely, de minek?! Azért ez is egy nagy átb@..ás, legalábbis az olyanokkal szemben, mint én, akik nem értenek hozzá.
Akkor megpróbálom megint a beállításokat, de marhára nem logikus, úgy, mint a PC-n. A belső tárhely ugye osztott, ahogy leírtam, ennek ellenére mindkét helynek ugyanaz a neve. Ha rámegyek egy alkalmazásra, és még fel is ajánlja a lehetőséget, hogy átmásoljam (mert nem mindig), akkor is az van írva, hogy átmásol ide: Belső tárhely. Na de melyikre? Eszem megáll. Nem akarom a programozókat bántani, de valaki ezt "lektorálta" egyáltalán? Jó, hogy nem egy felsőkategória, de azért szerintem a fájlkezelés egy alapvető művelet lenne. Na megyek kísérletezni, fogom a jó öreg papírt és ceruzát, és megpróbálom felvázolni, mi hol lehet. Jó kis időtöltés.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3457, 94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG B450 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 16GB Zalman S2 TG Enermax 650W
- Lenovo ThinkPad Z13 G1 (ELKELT)
- Bontatlan Lenovo T14S WUXGA Touch Ryzen5 Pro 7540U 16GB 256GB Radeon 740M Win11 Pro 3év Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus A620M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RX 6900XT 16GB Zalman Z1 Plus Chieftec 850W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest