- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Mobil flották
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
mistake767
csendes tag
válasz
tjb007 #60734 üzenetére
Sziasztok!
A napokban kerestem filmnézéshez, játékhoz 10 colos tabletet és az ASUS Transformer Pad TF701T (refurbished) ajánlottátok.
Köszönöm még egyszer a tippeket, szombaton megérkezett a tablet az iponról.
Mivel a webshop termékrészletezőnél az szerepelt, hogy a dokkoló nem tartozéka a terméknek, ezért kellemes meglepetést okozott, hogy a csomagban bizony benne volt a billentyűzetes dokkoló!
(igaz ugyan, hogy cseh kiosztással, de úgyis vakon gépelek
A dokkolón van egy usb3 port is - kipróbáltam: 500 és 750 gigás 2,5" külön táp nélküli külső HDD-ket látta, meghajtotta, zökkenőmentesen lejátszotta a 20-30 gigás 1080p filmeket is.
(igaz ugyan, hogy vagy 5 lejátszóprogramot végig kellett próbálnom, mire találtam olyat, ami tényleg lejátsza képet is hangot is, de a BSPlayer megoldotta.)
Amelyik játékokat megpróbáltam azokkal nincs gond - kicsit melegszik a tablet, de meglehet találni rajta a kényelmes fogást.Egy dolog van, ami nem tudom hiba-e:
beállítottam az ultra energiatakarékos üzemmódot, ami elvileg még a hálózati kapcsolatot is bontja, ha az eszközt felfüggesztik, ehhez képest 100%-ról 59%-ra lefogyott az aksi az éjjel (pedig nem használtam a tabletet).Mire számíthatok a jövőben? Ez normális jelenség?
(tudom, hogy a kijelző sokat fogyaszt, na de kikapcsolt állapotban miért fogy ennyire??)
Van-e valami szoftveres trükk/beállítás, amivel növelhetem az üzemidőt?Köszönöm a válaszokat.
M. -
vand
csendes tag
válasz
tjb007 #60734 üzenetére
Köszi, a HP Pro Slate 8 tök jó ajánlás (bár valóban drága).
Most e között és a Nexus 9 között vacilál.
A HP-s stylus-on és fém házon kívül tudtok még olyan lényegi eltérést a Nexushoz képest, ami az egyik vagy másik felé mozdítaná a mérleget?
Van esetleg valamelyiknek rejtett gyengesége, ami vmely felhasználói csoportnak kevéssé alkalmassá teszi?
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Mobil flották
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Óra topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Milyen videókártyát?
- Villanyszerelés
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- HP Thunderbolt-dokkoló, 120W G4 (4J0A2AA)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu-Nothing Phone 3a Pro Grey Glyph stílus, 3 optikai zoom 12/256 GB -3 hónap garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest